0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaWJEC Level 1/2 Vocational Award Hospitality and Catering (Technical Award) – Student Book – Revised Edition
Kniha ( měkká vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení Ve středu 22. 1. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
858 Kč s DPH
Jsme transparentní
This best-selling Student Book has been completely revised and updated to match the new Hospitality and Catering Level 1/2 (Technical Award) specification, for first teaching from September 2022. Written by renowned author Anita Tull and reviewed by experienced teacher and examiner Alison Palmer, this engaging student book will support… Přejít na celý popis
Nekupujte dárky na pumpě! Elektronické dárkové poukázky vás zachrání i 24. prosince ve čtyři odpoledne! Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
English for Everyone Practice Book Level 1 Beginner: French language edition
-
Help Your Kids with English, Ages 10-16 (Key Stages 3-4)
-
Make, Think, Imagine : The Future of Civilisation
-
How to Build a Car : The Autobiography of the World's Greatest Formula 1 Designer
-
Heavy Weather Sailing 8th edition
-
Unstoppable Us, Volume 1
-
The Story of the Car
-
How to Live. What To Do.: How great novels help us change
-
365typo 2
-
The Concept of Juristic Person
-
Complete Calisthenics : The Ultimate Guide to Bodyweight Exercise Second Edition
-
Burn After Writing
-
English for Everyone English Grammar Guide: French language edition
-
Practising Reiki
-
All the Knowledge in the World
-
Marvel Year By Year A Visual History New Edition
0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazba -
A Little History of Poetry
-
The Big Book of Breasts
-
Novelist as a Vocation
-
NOVINKA The Book With No Pictures
-
A Dictionary of Modern English Usage: the Classic First Edition (Oxford World´s Classics New Ed.)
-
Guinness World Records Gamer´s Edition 2025
-
Sketch Like No One is Watching: A beginner´s guide to conquering the blank page
-
Shadowplay: Behind the Lines and Under Fire : The Inside Story of Europe´s Last War
This best-selling Student Book has been completely revised and updated to match the new Hospitality and Catering Level 1/2 (Technical Award) specification, for first teaching from September 2022. Written by renowned author Anita Tull and reviewed by experienced teacher and examiner Alison Palmer, this engaging student book will support students through their Level 1/2 course. What''s new in the 2nd Edition?- Structure and content fully updated to match the new specification precisely.- Completely new assessment sections in line with the new specification.- New content throughout, including extensive new material covering the additional skills and techniques now required for 2.3 Food preparation and cooking techniques.- Content re-organised under new specification Unit and Topic headings and numbering making it easy for students to follow.- New Specification stems signposting to clearly show students which sections of information they need to ''know''; ''know and understand''; ''be aware of'' and ''be able to''.- Recipes and Commodities sections available for FREE online.What have we retained?- Language and design tailored to the learning needs of Level 1 and Level 2 students.- Visually stimulating layout to help ensure students engage with the content in a meaningful way, making it highly accessible for lower ability students.- Practical activities together with learning features such as `Put it into Practice'' and `Scenarios'' to help students translate their knowledge and understanding to the world of work.- Short and extended answer style questions throughout to help prepare students for assessment. - Stretch and challenge activities encourage students to work towards achieving a higher grade, making them particularly useful for higher ability students.- FREE suggested answers to Activities, end of topic Practice questions/Stretch and challenge activities from the new edition, available online.When used in conjunction with our bestselling Study and Revision Guide students will have an unrivalled suite of resources to help them excel with their study of Hospitality and Catering.
- Nakladatel
- Illuminate Publishing
- Hmotnost
- 768 g
- isbn
- 978-1-913963-30-9
- Počet stran
- 280
- datum vydání
- 31.05.2022
- ean
- 9781913963309
- Vazba
- měkká vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE