0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaWJEC Level 1/2 Vocational Award Hospitality and Catering (Technical Award) Study & Revision Guide – Revised Edition
Kniha ( měkká vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení Ve středu 13. 11. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
502 Kč s DPH
Běžně 561 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
This practical Study and Revision Guide has been completely revised and updated to match the new Hospitality and Catering Level 1/2 (Technical Award) specification, for first teaching from September 2022. Written by renowned author Anita Tull, it provides the essential information needed for the exam and will help students develop and apply… Přejít na celý popis
Dětství v nefunkční rodině, osobní i profesní selhání, odhodlání, vděk a touha vzít život do svých rukou. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
The Mythology Book
-
Oil : A Beginner´s Guide
-
Make, Think, Imagine : The Future of Civilisation
-
How to Prevent the Next Pandemic
-
Night Sky Almanac 2023 : A Stargazer´s Guide
-
The Aztec Myths: A Guide to the Ancient Stories and Legends
-
How to Live. What To Do.: How great novels help us change
-
Heavy Weather Sailing 8th edition
-
Men Are from Mars, Women Are from Venus
-
´It is what is is´ : The Little Guide to Love Island
-
Around the World in 80 Plants
-
The Secret World : A History of Intelligence
-
Gilded One Line a Day: A Five-Year Memory Book
-
A Little History of Poetry
-
MCU: The Reign of Marvel Studios
-
A Dictionary of Modern English Usage: the Classic First Edition (Oxford World´s Classics New Ed.)
-
12 Bytes: How artificial intelligence will change the way we live and love
-
365typo 2
-
Practising Reiki
-
Why Your Dog Thinks You're a Hero
-
The Secret Lives of Booksellers & Librarians
-
Russian Criminal Tattoo Encyclopaedia. Volume I
-
Black Holes & Time Warps: Einstein's Outrageous Legacy
-
The Cat Lover´s Puzzle Book: Brain-Teasing Puzzles, Games and Trivia
This practical Study and Revision Guide has been completely revised and updated to match the new Hospitality and Catering Level 1/2 (Technical Award) specification, for first teaching from September 2022. Written by renowned author Anita Tull, it provides the essential information needed for the exam and will help students develop and apply the skills needed for the Controlled Assessment. The ideal companion to the Student Book! This guide is designed to be used as a textbook for lower-ability students and a study aid and revision guide for higher-ability students.What''s new in the 2nd Edition?- Structure and content fully updated to match the new specification precisely.- Completely new assessment sections in line with the new specification.- A new section on How to prepare and make dishes with examples of how different techniques are combined in recipes, together with new activities to help students identify skills and techniques in a range of dishes, helping prepare them for assessment.- Content re-organised under new specification Unit and Topic headings and numbering making it easy for students to follow.- New Specification stems signposting to clearly show students which sections of information they need to ''know''; ''know and understand''; ''be aware of'' and ''be able to''.What have we retained from the previous edition?- Condensed version of the required theory presented in a clear and colourful study guide.- Interesting Activities throughout to allow students to consolidate and apply their learning.- Key terms to remind students of the essential terminology needed for assessment.- Accessible design with colourful diagrams, images, tables and charts to support understanding and knowledge recall, making it perfect for lower ability students.- In Unit 1, end of section ''Knowledge check'' and Practice exam questions enable students to test themselves and provide plenty of practice for the assessment.- Unit 2 helps support students in applying the knowledge learned from Unit 1 and prepare for the Controlled Assessment, providing guidance for presenting evidence together with example answers and assessor commentary.- When used in conjunction with our bestselling Student Book, students will have an unrivalled suite of resources to help them excel with their study of Hospitality and Catering.
- Nakladatel
- Illuminate Publishing
- Hmotnost
- 582 g
- isbn
- 978-1-913963-32-3
- Počet stran
- 200
- datum vydání
- 5.07.2022
- ean
- 9781913963323
- Vazba
- měkká vazba
- jazyk
- angličtina
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola
- Zpovědní klub – máte rádi med? Tahle kniha je ještě sladší! | RECENZE
- Romance plná britského humoru a další knižní novinky | Vůně nových knih 33
- Naše matka – dusivé pokračování, které zraje k dokonalosti | RECENZE
- Poslechněte si Dobrý rozhovor se Štěpánem Kozubem a poznejte jeho duši i postoj k umění
- Epizody 2084 – orwellovská povídková divočina, která odhaluje temné stránky pokroku | RECENZE
- Děkujeme za vaši podporu! Chaos na farmě získal 2. místo v soutěži Hračka roku
- Dárkové knižní poukázky: Ideální firemní dárek pro zaměstnance nejen na Vánoce
- Nenasytní mrtví pokračují v nastavených kolejích, jen svižněji a lépe | RECENZE
- Pohádková young adult romantasy od Stephanie Garber a další knižní novinky | Vůně nových knih
- 4 nejčtivější kousky od značky RED pro měsíc říjen
- Bylo nebylo jedno zlomené srdce – magie, intriky, krutý princ a jedna naivní dívka | RECENZE