Život bez pšenice (Defekt)
Život bez pšenice (Defekt) - William R. Davis Defektní

Defekt

Stav Velmi dobrý

Vada Lehce zašpiněné desky.

Kniha ( měkká vazba )

Do košíku

199 Kč s DPH
Běžně 398 Kč Nápověda Jsme transparentní

E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 60 - Díky, táto! (svítící ve tmě)

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 699 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 60 - Díky, táto! (svítící ve tmě)

Provokativní kniha o tom, jak zhubnout a vyřešit široké spektrum zdravotních problémů vyloučením pšenice z jídelníčku.Víte, že po snědení dvou krajíčků pšeničného chleba vám stoupne krevní cukr víc než po dvou polévkových lžících čistého cukru?Od zavedení stravovacích směrnic v 70. letech, které vyzývaly k omezení příjmu tuků, jsme byli svědky… Přejít na celý popis

Severský podzim se slevami až 60 % na krimi a thrillery je tu! Podzim je ideální čas na to, ponořit se do temných a mrazivých příběhů, které vás udrží v napětí až do poslední stránky. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Provokativní kniha o tom, jak zhubnout a vyřešit široké spektrum zdravotních problémů vyloučením pšenice z jídelníčku.Víte, že po snědení dvou krajíčků pšeničného chleba vám stoupne krevní cukr víc než po dvou polévkových lžících čistého cukru?Od zavedení stravovacích směrnic v 70. letech, které vyzývaly k omezení příjmu tuků, jsme byli svědky podivného jevu: Američané neustále tloustli, postonávali a měli ještě větší sklony k cukrovce než dřív. Kardiolog William Davis se to rozhodl risknout a naordinoval více než dvěma tisícům svých pacientů režim bez pšenice. Když pak viděl, jaké to mělo mimořádné výsledky, dospěl ke znepokojivému závěru: Není to tuk, není to cukr, ani náš pohodlný životní styl, co je příčinou epidemie obezity v celé Americe – je to pšenice.Ve své knize Život bez pšenice autor odhaluje pravdu o moderní pšenici a rozebírá její historickou roli v lidském jídelníčku. Už to není ta vydatná základní potravina, kterou naši předci pěstovali pro svůj chléb vezdejší; dnešní pšenice byla geneticky změněna tak, aby výrobcům potravin přinesla největší výnosy za cenu nejnižších nákladů. Dosud neškodná obilnina se tak proměnila v nutričně ochuzenou, ale jinak všudypřítomnou ingredienci, která zvedá krevní cukr ještě drastičtěji než běžný stolní cukr a vyvolává závislost, kdy se jako na tobogánu střídají cykly hladu, přejídání a únavy. Doktor Davis si posvítil na tloustnutí a hromadění tuku ve všech tělesných partiích a také na celou řadu nepříznivých zdravotních účinků: od cukrovky přes srdeční choroby až po imunologické a neurologické poruchy, jako je celiakie, revmatická artritida a demence. A konečně předkládá přesvědčivé argumenty pro úplné odstranění pšeničných výrobků z našeho jídelníčku, spolu s doporučeními, jak si tento přechod usnadnit a nesklouznout zase zpátky k dřívějším návykům.Kniha Život bez pšenice, postavená na dlouholetém klinickém výzkumu a studiích jednotlivých mužů a žen, kteří se rozloučili s pšenicí a úplně tím změnili svůj život, nabízí velmi poučný pohled na důvěrně známou potravinu a poskytuje návod, jak se uzdravit a nadobro se zbavit přebytečných kil.

Sdílet

Nakladatel
Jota
Rozměr
150 x 210 x 20
datum dotisku
4.09.2024
ean
DEF0000092481
Počet stran
336
Vydání
1
jazyk
čeština
Vazba
měkká vazba
datum vydání
1.08.2013
isbn
DEF0000092481

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Martina registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    zajímavě napsané, ale jak není autor z ČR tak ne vše se dá aplikovat u nás.

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Velmi odborná ale zároveň čitelná kniha, díky ní jsem objevila spoustu faktorů alergií i dalších zdravotních problémů a teď se mám o dost lépe :)

    Přečíst více
  • MisaZava registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Zajímavý kniha, který člověku v mnohém dokáže otevřít oči.

    Přečíst více
  • Jana H. registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Kniha je dobrá ,ale na to jestli lepek ano či ne je spousta názorů.Já mám celiakii a dietu dodržuji bez problému.

    Přečíst více
  • Radka Kovaříková registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Nazvala bych to alternativní četbou. Říká se všeho s mírou, takže nebrat vše doslova ;)

    Přečíst více
Další knihy autora Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda