Přidejte své hodnocení knihy
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání | Přejít ke košíku
Nacházíte se zde: Domů » Knihy » Poškozené zboží
Autor Zdeněk Pohlreich
Defekt
Stav Velmi dobrý
Vada Naražená vazba, naražené rohy desek, mírně zašpiněná ořízka.
Kniha ( pevná vazba )
Zlatá klasika – to jsou recepty na jídla, která se v naší zemi těší té největší oblibě a považujeme je za nedílnou součást české kuchyně. Jde stále z většiny o to nejlepší z české klasiky, ale také jsem zahrnul klasické recepty, které jsme s radostí adoptovali po cestách do Řecka, Chorvatska, Itálie, Asie nebo Ameriky a pojali je za vlastní.… Přejít na celý popis
Violet přežila první ročník na Basgiathské válečné akademii, ale skutečný boj teprve začíná... Více informací
Zlatá klasika – to jsou recepty na jídla, která se v naší zemi těší té největší oblibě a považujeme je za nedílnou součást české kuchyně. Jde stále z většiny o to nejlepší z české klasiky, ale také jsem zahrnul klasické recepty, které jsme s radostí adoptovali po cestách do Řecka, Chorvatska, Itálie, Asie nebo Ameriky a pojali je za vlastní. Najdete v ní třeba recepty na všemi milovanou pečenou kachnu, vepřové vrabce, řízky, segedín, sekanou, svíčkovou, hovězí líčka, buchtičky s vanilkovým krémem, šišky s mákem, ale i burger, špagety aglio olio, špagety carbonara, Kung pao, kuře Tikka, čevabčiči, lososa s remuládou, srbské rizoto, italské rizoto, fish & chips, carpaccio, řecký salát, caesar salát, tzatziki, caprese… a všechno, na co máte právě teď zrovna chuť.
Vždycky jsem říkal, že je mi bližší být pěšákem klasiky než inovátorem a za každou cenu tvůrcem něčeho, co už je dávno objevené. Je tomu tak dodnes a za ty roky v gastronomii moc dobře vím, která jídla z restauračních lístků mizí jako první.
Když kniha vznikala, měli jsme na paměti hlavně to, aby byla jednoduchá pro orientaci i ve stylu prezentace. Je jednoznačně zaměřená na domácí vaření a tradiční postupy, kde je nejdůležitější, jak to chutná. Je realistická a proveditelná.
4.6 z 5 7 hodnocení čtenářů
4× 5 hvězdiček 3× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5
Daniela Kaudersová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Velmi dobře použitelné recepty, a to i pro zkušené kuchařky. Výsledné jídlo je chuťově výborné.
Pomohla vám tato recenze? Ano 0
Kniha, Sevruga, 2023, 9788088440055
Zdeněk Pohlreich se proslavil jako nesmlouvavý moderátor pořadu Ano, šéfe. Kromě toho je autorem skvělých kuchařek o grilování i domácí kuchyni.
4.5 z 5 hvězdiček
pevná vazbaZískejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Mohlo by vás zajímat
Kategorie Vše
Top autoři Vše
Top série
Témata Vše
O životních lekcích i humoru
Jaký je Štěpán Kozub bez kostýmů a scénářů? Nový knižní rozhovor s ním nabízí víc než jen zajímavosti z jeho života, poodkrývá nám jeho duši, zkušenosti, to, jaký je sám mimo kamery.
Mohlo by vás zajímat
Kategorie Vše
Top autoři Vše
Témata Vše
O životních lekcích i humoru
Jaký je Štěpán Kozub bez kostýmů a scénářů? Nový knižní rozhovor s ním nabízí víc než jen zajímavosti z jeho života, poodkrývá nám jeho duši, zkušenosti, to, jaký je sám mimo kamery.
Mohlo by vás zajímat
Kategorie Vše
TOP Interpreti
Témata Vše
Romantický fenomén konečně v češtině!
Dva bývalí. Jedna dohoda. Může tahle dovolená všechno změnit?
Mohlo by vás zajímat
Jazykové učebnice Vše
Základní školy Vše
Střední školy a gymnázia Vše
Opakování na prázdniny
Mohlo by vás zajímat
Kategorie Vše
LEGO® stavebnice Vše
Albi - Kouzelné čtení Vše
TOP hry
Mohlo by vás zajímat
Kategorie Vše
Tipy na dárky Vše
Dobrá záložka od Knihy Dobrovský Vše
Populární témata Vše