0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaKniha ( pevná vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Cholesterol je sloučenina, která se v poslední době stala pro mnohé z nás strašákem. Jeho zvýšená koncentrace v krevním séru se dává do spojitosti s rizikem aterosklerózy a dalších kardiovaskulárních chorob. Co dělat v případě zvýšeného cholesterolu? Můžeme jeho koncentraci nějakým způsobem regulovat? Pomůže nám dieta a jaká? Odpovědi na tyto… Přejít na celý popis
K tomuto produktu zákazníci kupují
Cholesterol je sloučenina, která se v poslední době stala pro mnohé z nás strašákem. Jeho zvýšená koncentrace v krevním séru se dává do spojitosti s rizikem aterosklerózy a dalších kardiovaskulárních chorob. Co dělat v případě zvýšeného cholesterolu? Můžeme jeho koncentraci nějakým způsobem regulovat? Pomůže nám dieta a jaká? Odpovědi na tyto otázky a mnoho dalších podnětů najdou čtenáři v této knize. Autorka odhaluje některé mýty, kterými je cholesterol opředen, a ukazuje, že jeho hladinu lze účinně ovlivňovat pomocí přírodních prostředků. Všichni se můžeme stát pány svého zdraví a na této cestě nám bude kniha Potraviny a byliny ke snížení cholesterolu neocenitelným průvodcem. Váz., bar. obálka, foto příloha, 160 stran
- Nakladatel
- Start
- Rozměr
- 148 x 218 x 13
- datum vydání
- 1.06.2003
- ean
- 9788086231242
- Počet stran
- 160
- Hmotnost
- 310 g
- jazyk
- čeština
- Vazba
- pevná vazba
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-86231-24-2
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.