0.0 z 5 hvězdiček
měkká vazbaUčebnice ( měkká vazba )
- Produkt je vyprodaný.
Příručka odborných výrazů a textů je určena nejen studentům hotelových škol ale všem, kteří se setkávají s anglicky mluvícími hosty. Obsahuje slovní zásobu a fráze týkající se hygieny jídla, principů zdravého stravování, úpravy pokrmů, servírování, úpravy stolů, jednotlivých druhů potravin, anglické, americké a české kuchyně od odlišností ve… Přejít na celý popis
Kritikou i čtenáři oceněný příběh o představivosti, slunných i stinných stránkách přátelství, dokonalých i nedokonalých světech a o videohrách. Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Angličtina pro číšníky a kuchaře
-
English for International Tourism New Edition Intermediate Coursebook w/ DVD-ROM Pack
-
Angličtina v kadeřnictví a kosmetickém salónu
-
HIGH SEASON WORKBOOK
-
Business Partner B1+ Coursebook with Basic MyEnglishLab Pack
-
Angličtina pro strojírenské obory/English for Mechanical Engineering
-
Email English (2nd edition): Book
-
Oxford English Grammar Course Intermediate with Answers
-
Překládáme do angličtiny
-
English for Administrative Law
-
Angličtina pro lékařskou praxi / English in Medical Practice
-
Angličtina Business English - Osobní a písemná komunikace, telefonování, porady, vyjednávání, prezentace
-
Angličtina - Správné používání časů
-
Networking in English: Book with Audio CD
-
Master Your Business Phrases
-
Angličtina pro lékaře - Manuál pro praxi
-
In Company 3.0: Sales Student´s Pack
-
In Company 3.0: Logistics Student´s Pack
-
In Company Pre-Intermediate 3.0.: Student´s Book Pack
-
In Company Intermediate 3.0.: Student´s Book Pack
-
Cambridge English for Engineering Students Book with Audio CDs (2)
-
In Company 3.0 Elementary Level Student's Book Pack
-
Učebnice angličtiny pro nutriční terapeuty
-
In Company 3.0 Starter Level Student's Book Pack
Příručka odborných výrazů a textů je určena nejen studentům hotelových škol ale všem, kteří se setkávají s anglicky mluvícími hosty. Obsahuje slovní zásobu a fráze týkající se hygieny jídla, principů zdravého stravování, úpravy pokrmů, servírování, úpravy stolů, jednotlivých druhů potravin, anglické, americké a české kuchyně od odlišností ve stravování. Součástí jsou fráze při objednávání.
- Nakladatel
- Informatorium
- Rozměr
- 210 x 298 x 8
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 144
- Vydání
- 1
- isbn
- 978-80-86073-94-1
- Vazba
- měkká vazba
- datum vydání
- 1.06.2010
- ean
- 9788086073941
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Návrat do herního světa Zaklínače: Vše, co víme o 4. dílu legendární série
- Nadělení před Vánocemi: Výborně hodnocená romantická komedie plná sváteční atmosféry | RECENZE
- Státní svátky 2025 a dny pracovního volna. Kdy budeme mít čas číst?
- Wilder: Tahle sexy romance od autorky Čtvrtého křídla si vás naprosto podmaní | RECENZE
- Láska mezi vločkami – Načerpejte vánoční atmosféru! Uvnitř najdete recept na perníčky | RECENZE
- Už jste navštívili naši nejkrásnější pražskou prodejnu?
- Krev a zrada - Svižné pokračování ze světa měňavců, plné intrik a překvapení | RECENZE
- Rozhovor s Petrou Dobrovskou o jejím muži a společném podnikání. Část první
- Nevěsta: Romantasy plná jiskřivých scén, humoru, vlkodlaků a upírů | RECENZE
- 5 romantických knih, které vás naladí na vánoční atmosféru
- Co hledáš, najdeš v knihovně aneb 5 fascinujících příběhů o životních křižovatkách | RECENZE
- Binding 13 - emotivní příběh, který vám zlomí srdce, ale budete ho milovat | RECENZE