Deník kastelána

Autor Evžen Boček Interpret Jaroslav Plesl

Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Co všechno se skrývá ve zdech aristokratických? Pětatřicetiletý Vik opouští velkoměsto a odchází na venkov, kde chce najít ztracený klid, obnovit víru ve smysl života a možná i sílu zachránit zhroucené manželství. Zámek, kde má sloužit jako kastelán a kam má brzy přivést své blízké, ho však od první chvíle zaskočí. V deníku líčí, jak se před ním… Přejít na celý popis

Jo Nesbø: Noční dům Vcucl spolužáka masožravý telefon? To mu asi nikdo neuvěří... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Co všechno se skrývá ve zdech aristokratických? Pětatřicetiletý Vik opouští velkoměsto a odchází na venkov, kde chce najít ztracený klid, obnovit víru ve smysl života a možná i sílu zachránit zhroucené manželství. Zámek, kde má sloužit jako kastelán a kam má brzy přivést své blízké, ho však od první chvíle zaskočí. V deníku líčí, jak se před ním toto prostředí odkrývá jako místo plné dávných dramat a nečekaných setkání. Magie starých zdí posléze prosákne do života celé jeho rodiny stejně hravě, jako kdyby se jimi protahovala bílá paní Perchta nebo přízraky z říše hororu. Bude proti tomu zdravý rozum stačit, anebo jsou věci mezi nebem a zemí, s nimiž se člověk prostě musí smířit? Hrdina možná nenajde, co hledá, nejspíš nezíská, co si přeje, a patrně nic nebude, jak si vysnil – ale na každý pád mu rozlehlé obydlí někdejší šlechty odhalí skutečnosti, o nichž dosud neměl nejmenší tušení. Od autora úspěšné série ARISTOKRATKA.

Sdílet 0

Nakladatel
OneHotBook
datum vydání
23.06.2020
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
06:51:55

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 51 hodnocení čtenářů

39× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Maru registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Ak sa toto Bočkovy naozaj stalo nie je prekvapením, že napísal Poslední aristokratku, poviete si. Toto je ale realita a vôbec nie je vtipná. V každej kapitole sa desíte ďaľšej pohromy. Na prvotinu je táto kniha skvelá, očakávajte obraz reálnosti, súcit s hlavným hrdinom a zaujímavé vedľajšie postavy.

    Přečíst více
  • Eva registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Velmi poutavý a silný příběh, ve kterém se prolíná reálnost dnešního světa a nadpřirozeno. Velmi čtivě a "bez vlnek" napsáno, byl problém od čtení odejít. Vtip zde nehledejte, i tak je ale prožitek zaručen. Vřele doporučuji, jedna z nejlepších knih, které jsem v poslední době četla.

    Přečíst více
  • Nikola registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Chvílemi mi trochu připomínala Aristokratky, jelikož jsem ji četla po nich. Ale autor opět nezklamal. Miluju jeho smysl pro humor. Kniha byla užasná, nemohla jsem ji odložit.

    Přečíst více
  • Kuba registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha mě hodně zaujala. Nečekejte však Aristokratku, kterou se Evžen Boček proslavil. Kniha sice zpracovává stejné téma, ale ze zcela odlišného (méně romantického a syrovějšího) pohledu. Celou dobu jsem přemýšlel do jaké míry je kniha autobiografická. Trochu vulgární stylizace se dá snadno odpustit.

    Přečíst více
  • Jarmila registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Deník kastelána, více než výstižný název, vás vtáhne do děje a bude bavit. Realisticky popsaný život v zámeckém prostředí, který odkrýváte spolu s hlavní postavou je rozhodně knihou, kterou se vyplatí mít ve své knihovně, protože neomrzí po prvním přečtení.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 269 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora