Hra na nikdy

Autor Jeffery Deaver Interpret Filip Švarc

Audiokniha (Mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Hra na nikdy Audiokniha (Mp3)

Autor Jeffery Deaver Interpret Filip Švarc

Součástí série: Colter Shaw 1. díl z 4

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

„Všichni tě opustili. Unikni, jestli to dokážeš. Anebo důstojně zemři.“ Lovec odměn Colter Shaw sice přicestoval do Kalifornie v osobní záležitosti, avšak záhy se ocitá uprostřed dalšího případu. V Silicon Valley se pohřešuje mladá žena. Zatímco policie bezradně přešlapuje na místě, ostřílený vyšetřovatel se brzy dostává na stopu tajemnému… Přejít na celý popis

Young Adult i New Adult letí do čteček | Sleva 30 % Ať už vám je -náct nebo patříte mezi zkušenější čtenáře, Young Adult a New Adult literatura vás jistě neminula. Plní i vaši čtečku? Tak to určitě omrkněte naši nabídku. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

„Všichni tě opustili. Unikni, jestli to dokážeš. Anebo důstojně zemři.“ Lovec odměn Colter Shaw sice přicestoval do Kalifornie v osobní záležitosti, avšak záhy se ocitá uprostřed dalšího případu. V Silicon Valley se pohřešuje mladá žena. Zatímco policie bezradně přešlapuje na místě, ostřílený vyšetřovatel se brzy dostává na stopu tajemnému únosci, jenž své oběti – nezůstane totiž u jediné – nutí zápasit o přežití ve zvrácené hře. Zločincovy choutky podle všeho inspirovala kontroverzní počítačová hra Našeptávač.

Colter, pátrač tak trochu ze staré školy, zničehonic čelí nástrahám světa videoherního průmyslu. Světa generujícího miliardy dolarů i tisíce závisláků, kde se dají páchat zločiny od monitoru počítače. Světa, který je pro spoustu lidí reálnější než ten skutečný. Brzy se ukáže, že tu lze nalíčit smrtící past, s níž má co dělat i mazák jeho kalibru…

První díl série napínavých případů krizového vyšetřovatele Coltera Shawa uvádí na scénu další nezapomenutelnou postavu z pera tvůrce detektiva-kvadruplegika Lincolna Rhyma. V roce 2024 se případy Coltera Shawa dočkají seriálového zpracování pod názvem Tracker.

„Hru na nikdy považuju za Deaverův návrat. (…) V nové sérii máme možnost vidět zápal nápaditého autora, který se neohroženě a svěže noří do oblasti darknetu.“ – Criminal Element.
„Promyšlená zápletka postavená na zajímavé premise a vzrušující nové postavě. Jeden z nejlepších thrillerů Jefferyho Deavera za poslední léta.“ – therealbookspy.com.
„Množství zvratů a vedlejších motivů spolu s obratně zachyceným herním světem čtenáře snadno pohltí a donutí ho pokračovat ve čtení až do poslední stránky.“ – New York Journal of Books.
„Knize nechybí charismatický hlavní hrdina, napětí, spád děje, nějaká ta láska na přechodné období ani vyvrcholení děje, které má šmrnc.“ – VašeLiteratura.cz.

Sdílet

série
Colter Shaw 1. díl z 4
Další ze série
1. Hra na nikdy
2. Komunita truchlících
3. Poslední důkaz
4. Čas lovu
kategorie
Audioknihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Thrillery
Témata
americká literatura
Nakladatel
OneHotBook
datum vydání
13.08.2024
Vazba
Mp3
jazyk
čeština
Délka
12:13:45
  • Zdeněk Gothard Zdeněk Gothard

    Hru na nikdy bych doporučil především všem, kdo mají rádi kvalitní krimi thrillery. Je jasné, že zvolenou tematikou potěší spíše mužské čtenáře, ale myslím, že si najde příznivce i u opačného pohlaví. No a v neposlední řadě by měli zbystřit také příznivci spíše modrých obrazovek než papíru a inkoustu, protože příběh se odvíjí také v jejich světě a věřím, že tohle by je mohlo bavit. Možná je tu počátek hodně povedené série, nenechte si to ujít!

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 17 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 11× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • Marek registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha se opravdu četla na první ;)

    Přečíst více
  • Leona Faktorová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Colter je hrdina, kterého jsem si hned oblíbila. Další skvělá postava od Deavera. Někdo namítá, že nic nepřekoná Rhymea, ale já si myslím, že Colter Shaw dosáhl na Rhymovu laťku a to bez větších problémů. Už jsem přečetla i Komunitu truchlících a Poslední důkaz a těším se na čtvrtý díl. Potěšilo mě drobné propojení s hrdinou Ďáblovi slzy Parkerem Kincaidem.

    Přečíst více
  • Monika Žižková registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Knizka se cte hezky, jen obcas je casove preskakovani v deji zmatene a musim se vracet, abych se chytla.

    Přečíst více
  • Adél registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Pro mě oddechovka, hezky se četlo, napínavý příběh:)

    Přečíst více
  • Věra Reňáková registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Colter je zvláštní chlapík, takový stopař, který hledá unesené oběti a modlí se, aby tam byl včas a zachránil ještě žijící lidi. Bohužel někdy se to nedá zvládnout. Příběh odskakuje i do minulosti a splétá se tím tak poznání Coltera. Trochu mi vadilo, jak se stále poukazovalo, jak si vše píše krasopisným písmem do notesu, že si tak třídí myšlenky. Myslím, že to stačilo napsat jednou a čtenář to vzal na vědomí. A tolikrát to připomínat v knize bylo zbytečný. Jinak to byla docela zábava. Uvidíme co přinesou další díly.

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 399 Kč Nápověda