Moudrost psychopatů

Autor Kevin Dutton Interpret Miroslav Černý

Audiokniha (mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Fascinující cesta do myšlení psychopatů. Známý oxfordský psycholog nás naučí odhalovat psychopaty mezi námi a ukáže, jak se můžeme snadno ubránit jejich často rafinovaným a nečekaným útokům. Psychopati bývají nebojácní, sebevědomí, okouzlující, bezohlední a soustředění na cíl, což jsou vlastnosti jak ušité na míru úspěchu v 21. století. Mají… Přejít na celý popis

Petra Klabouchová: Ignis Fatuus Předobjednejte nyní s podpisem autorky! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Fascinující cesta do myšlení psychopatů. Známý oxfordský psycholog nás naučí odhalovat psychopaty mezi námi a ukáže, jak se můžeme snadno ubránit jejich často rafinovaným a nečekaným útokům. Psychopati bývají nebojácní, sebevědomí, okouzlující, bezohlední a soustředění na cíl, což jsou vlastnosti jak ušité na míru úspěchu v 21. století. Mají skvělé mimikry, takže odhalit jejich toxicitu není na první pohled jednoduché. A odpoutat se od nich je o to těžší. Známý oxfordský psycholog Kevin Dutton s pomocí nejnovějších metod zobrazování mozku a rozvíjejících se neurověd dokazuje, že ne všichni jsou ale nebezpeční. Na rozdíl od svých temných kolegů využívají totiž své schopnosti ve prospěch druhých a jsou užiteční. Pro mnohé tak bude s podivem, že brilantní neurochirurg, postrádající empatii, má se sériovým vrahem, jenž zabíjí pro potěchu, společného víc, než bychom si chtěli připustit, a že lupič na spoře osvětleném parkovišti může být stejně ledově klidný jako ten nejúspěšnější podnikatel. O této často mylně chápané diagnóze referuje Dutton na základě svých odvážných úvah i výsledků originálních vědeckých výzkumů, přičemž debatuje s šílenými kriminálníky v přísně střežené psychiatrické jednotce, připíjí si s jedním z nejúspěšnějších světových podvodníků, podstupuje transkraniální magnetickou stimulaci, aby na vlastní kůži zažil, jaké to přesně je dívat se na svět očima psychopata. Moudrost psychopatů je provokativní po všech stránkách; je vzrušujícím dobrodružstvím, jež odkrývá, že jsou to právě naše zavrhované temné stránky, které často ukrývají trumfy úspěšnosti.

Sdílet 0

Nakladatel
Tympanum
datum vydání
11.08.2021
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
08:25:40

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Marek Sikora registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Knížka je zajímavá, koupil jsem ji na základě zkušenosti s autorovou druhou knihou. V době kdy mi ji kamarád doporučil ale nebyla nikde k dostání a proto jsem si koupil psychopatova průvodce, když jsem si nedávno všiml, že byl udělaný dotisk koupil jsem ji abych měl komplet.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 295 Kč Nápověda
Další knihy autora