Pád do tmy Audiokniha (Mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Detektiv Madison Harperová a soukromý vyšetřovatel Nate Monroe mají jedno společné – oba si odseděli tresty za zločiny, které nespáchali. Teď spojí síly, aby pátrali po dvanáctileté Jenny, která zmizela z letního tábora na severu Kalifornie. Madison je jasné, že idylický kemp u jezera je plný tajemství, vedoucí však mlčí jako zařezaní. Pak ale… Přejít na celý popis

Rebecca Yarros: Železný plamen Violet přežila první ročník na Basgiathské válečné akademii, ale skutečný boj teprve začíná... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Detektiv Madison Harperová a soukromý vyšetřovatel Nate Monroe mají jedno společné – oba si odseděli tresty za zločiny, které nespáchali. Teď spojí síly, aby pátrali po dvanáctileté Jenny, která zmizela z letního tábora na severu Kalifornie. Madison je jasné, že idylický kemp u jezera je plný tajemství, vedoucí však mlčí jako zařezaní. Pak ale Madison v místní knihovně najde zlověstný obrázek, který Jenny namalovala… a události se dají do pohybu.

Sdílet

Nakladatel
Voxi
datum vydání
18.07.2024
Vazba
Mp3
jazyk
čeština
Délka
12:38:31

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 28 hodnocení čtenářů

16× 5 hvězdiček 11× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Eva Urbanová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Takhle nějak si já představuji ideální thriller. Napětí po celou dobu, smysluplné vyšetřování, střídání vypravování různých osob, takže je vidět i pod pokličku uvažování vraha a co ho k tomu vedlo. Nikdo se nenarodí s tím, že bum, já budu vrah. Kniha má poměrně hodně kapitol, tak ubíhá strana za stranou. Má to svižný, úderný děj. Snad ani chvilku jsem si neřekla, že bych se u knihy nudila nebo bych nechápala, co se v knize děje. Postavy Madison a Nateho jsem si oblíbila. Oba si prošli vězením několik let, obviněný neprávem. Oba si přejí svoji spravedlnost a novou šanci na život. A je to setsakra těžké. Začnou spolu vyšetřovat jako soukromí detektivové. První případ, který mají je pohřešovaná 12-ti letá Jenny, která se ztratila z dětského tábora. Zajímavé bylo i chování Jenny, které v knize zmiňují. Vyšetřování má překvapivý závěr, zůstává mi rozum stát. Najímá si je babička zmizelé dívenky. Madi s Natem přijíždí na tábor a postupně odhalují nové okolnosti. Policie není nadšená, že se jim tam potulují soukromá očka, ale nakonec se domluví na spolupráci. Tuto dvojici jsem si velmi oblíbila a vrhnu se na druhý díl. Jestli vyjdou další, budu je číst taky. Sérii si dávám do svých oblíbených.

    Přečíst více
  • Věra Reňáková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Na doporučení knižních závisláků jsem přelouskala první díl rychlostí blesku. Sledujeme vyšetřování Nateho, který byl odsouzen k smrti a po patnácti letech propuštěn za nespravedlivé zatčení. Dal se na soukromé vyšetřování, jednoho dne ho osloví bývalá policajtka Jenny, která též byla propuštěna z vězení a neprávem obžalovaná. Chce po Natym, aby vyšetřil, kdo to na ní ušil a jelikož nemá žádné peníze, je mu nápomocna s vyšetřováním zmizelé dvanáctileté holky. Společně přichází na problémy toho druhého i když si zatím moc nedůvěřují. Každý má jiný pohled, ale zároveň se doplňují. Myslím, že jim to bude dobře klapat pospolu

    Přečíst více
  • Jana Hlinecká registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Co mě upoutalo hned v anotaci a vzbudilo můj zájem je dvojice hlavních hrdinů – detektiv Madison Harperová a Nate Monroe. Oba totiž mají za sebou pobyt ve vězení za zločiny, které nespáchali. Knížka se dobře čte. Krátké kapitoly pomáhají v rychlém posouvání se dál. Co mě osobně trochu vadilo, bylo trochu chaotické odhalování stop. Mám ráda systematickou policejní práci a ta mi tady chyběla. Na druhou stranu vyšetřování dospělo vcelku k překvapivému závěru. A to dokážu ocenit. Je pravda, že ke konci jsem knížku vůbec nedokázala odložit.

    Přečíst více
  • S.nosem.v.knize registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Přečteno během 2 dnů. Nate a Madison jsou skvělá dvojka a už se těším na další díl. Kniha je psána formou krátkých kapitol, což mě trochu rušilo (382 stran a 93 kapitol). Jsou zde dvě dějové linky: současnost, kdy Nate a Madison začnou spolupracovat na případu zmizelé dívenky a Nateova minulost (jeho soudní proces a následná cesta ven z vězení po x letech nespravedlivého odsouzení; tady mě nejvíc dostalo, že i když byl zbaven obvinění, tak strávil ještě skoro 2 roky na samotce, aby se vyřídila administrativa - jestli to takto v Americe funguje, tak zlatá ČR). Plus krátké vsuvky, kdy psychoterapeutka čte deník své pacientky. Napřed mi to nedávalo smysl, pak jsem pochopila. Děj je napínavý až do konce, nikde nejsou výrazně hluchá místa. Knihu jsem si užila, vrhám se na další díl této série a doufám, že se více dozvíme zase o Madison.

    Přečíst více
  • Annette Kovářová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha tak obsahuje celkem 3 záhadné příběhy v jednom. Postupně odhalujeme, jak to bylo s Natem, dozvíme se také za co byla odsouzena Madison a během toho všeho ještě odkrýváme příběh 12leté Jenny. Ani nedokážu říct, která část příběhu mě bavila nejvíc, protože to celé bylo naprosto skvělé. Rozuzlení ohledně Jenny jsem opravdu neodhalila, i když jsem během čtení pár tipů měla. Jedna závěrečná část mi tedy přišla trochu přitažená za vlasy a nebyla jsem schopná ji plně uvěřit, nicméně prvotní pocit z wau efektu byl výborný.

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 369 Kč Nápověda