Pohodová produktivita

Autor Ali Abdaal Interpret Jan Maxián

Audiokniha (Mp3)

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

V této revoluční knize Ali odhaluje, jak může věda o dobré produktivitě změnit váš život. Představuje tři skryté "energizéry", které jsou základem příjemné produktivity, tři "blokátory", které musíme překonat, abychom porazili prokrastinaci, a tři "udržovače", které zabraňují vyhoření a pomáhají nám dosáhnout trvalého uspokojení. Vypráví… Přejít na celý popis

Štěpán Kozub: Klaun se zamáčknutou slzou O životních lekcích i humoru. O tom, kým je Štěpán Kozub bez scénářů a kostýmů. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V této revoluční knize Ali odhaluje, jak může věda o dobré produktivitě změnit váš život. Představuje tři skryté "energizéry", které jsou základem příjemné produktivity, tři "blokátory", které musíme překonat, abychom porazili prokrastinaci, a tři "udržovače", které zabraňují vyhoření a pomáhají nám dosáhnout trvalého uspokojení. Vypráví inspirativní příběhy například vědců, kteří získali Nobelovu cenu a kteří tyto principy ztělesňují a představuje jednoduché, realizovatelné změny, které můžete použít, abyste dosáhli více a žili lépe.

ALI ABDAAL (1994) je lékař, podnikatel, amatérský kouzelník a světově nejsledovanější odborník na produktivitu pákistánského původu.

JAN MAXIÁN (1983) po absolvování Pražské konzervatoře působil na mnoha divadelních scénách (Kalich, Východočeské divadlo Pardubice, Broadway, Divadelní společnost Háta, Státní opera, Hybernia či Cirk La Putyka), proslavil se zejména jako člen populární skupiny Nightwork. Je rovněž skladatel a hudebník. Dobře známý je jeho hlas – daboval slavné hollywoodské herce (např. Elijah Wood, Tobey Maguire, Robert Pattinson) a řadu animovaných postav (např. hlavní postava seriálu Spongebob v kalhotách).

Audiokniha: Ali Abdaal: POHODOVÁ PRODUKTIVITA | Čte Jan Maxián | Režie Jan Herget | Zvuk, střih a mastering Jan Neruda | Hudba Jan Neruda | Natočeno ve studiu S Pro Alfa CZ | Produkce S Pro Alfa CZ | Supervize Kateřina Višinská | Vydala Euromedia Group, a. s. – Témbr, v srpnu 2024.

Nahrávka vznikla podle knižní předlohy: POHODOVÁ PRODUKTIVITA © Ali Abdaal, 2023 | Translation © Tomáš Piňos, 2024 | Vydala Euromedia Group, a. s. - v edici Pragma v roce 2024.

Sdílet

Nakladatel
Témbr
datum vydání
20.07.2024
Vazba
Mp3
jazyk
čeština
Délka
06:52:12

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Anonymous registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Knížka je čtivá a obsahuje spoustu tipů, jak sám sebe dostat do pozice, že vás práce více baví.

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 379 Kč Nápověda