Prostě vztahy

Autor Honza Vojtko Interpret Honza Vojtko

Audiokniha (Mp3)
Prostě vztahy - Honza Vojtko NOVINKA

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Jak to mám v životě já? Známý terapeut Honza Vojtko se zamýšlí nad základními životními otázkami, které si dříve nebo později musí v životě vyřešit každý z nás. Známý terapeut Honza Vojtko se v jedenácti kapitolách zamýšlí nad základními životními otázkami, které si dříve nebo později musí v životě vyřešit každý z nás. Přestože na začátku… Přejít na celý popis

Ilsa Madden-Mills: To si zkus Delaney si jednou pro vždy zakázala randit se sportovci po tom, co jí ten poslední zlomil srdce. Ale Maverick chce víc než jednu noc a odmítá vzdát boj o získání jejího srdce. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jak to mám v životě já? Známý terapeut Honza Vojtko se zamýšlí nad základními životními otázkami, které si dříve nebo později musí v životě vyřešit každý z nás.

Známý terapeut Honza Vojtko se v jedenácti kapitolách zamýšlí nad základními životními otázkami, které si dříve nebo později musí v životě vyřešit každý z nás. Přestože na začátku říká: „Abychom se stali lidmi a zůstali jimi, potřebujeme jiné lidi,“ věnuje se v této knize nejen vztahům k druhým lidem. Jako první si bere na mušku ten nejdůležitější vztah – vztah k sobě. Zaobírá se však i vztahem ke zvířatům, k práci, věcem, Bohu, tělu, ke smrti… Nechybí ani kapitoly o rodinných a přátelských vztazích. Vojtko jako zkušený terapeut nepředkládá hotová řešení, naopak se snaží přimět k zamyšlení „jak to mám v životě já“. Na závěr každé kapitoly je připojen i příběh z terapeutovny, na němž autor demonstruje určitý problém a nabízí možná řešení. Audiokniha je plná zásadních životních otázek, bolesti, povzbuzení i naděje.

Sdílet

Nakladatel
Tympanum
datum vydání
18.09.2024
Vazba
Mp3
jazyk
čeština
Délka
06:06:30

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Dari V. registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Další poctivá, sympatická "vojtkovina". Rozebírá, ač nijak do hloubky, i vztahy, nad kterýma člověk v běžným životě moc nedumá a donutí ho tak se zamyslet a zrevidovat si svoje vztahy, jaké během svojí existence tvoří.

    Přečíst více
  • Ivan Pokorný registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Některé kapitoly mě štvaly, některé mě přišly fascinující, např. ta o vztazích k věcem. Nakonec jsem si knihu užil.

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda