Smrtící vzdělání Audiokniha (mp3)
Smrtící vzdělání - Naomi Novik AKCE

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Smrtící vzdělání Audiokniha (mp3)

Součástí série: Scholomance 1. díl z 3

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

244 Kč s DPH
Běžně 349 Kč Nápověda Jsme transparentní Nejnižší cena před akcí: 349 Kč

Nepřehlédněte! Tento produkt je zařazen do Akce Posloucháme před spaním se slevou až 40 %. Pro děti malé i větší.

Je to střední škola jako každá jiná. Akorát se tu vyučuje magie a občas jde o kejhák… Být dcerou známé čarodějky je v potměšilé loterii osudu výhra pouze zdánlivá. Galadriel Higginsová by totiž mnohem radši patřila mezi běžné šedé myšky. Proroctví praví, že se stane nejmocnější temnou čarodějkou a ničitelkou světa v jednom, což valnou většinu… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Je to střední škola jako každá jiná. Akorát se tu vyučuje magie a občas jde o kejhák… Být dcerou známé čarodějky je v potměšilé loterii osudu výhra pouze zdánlivá. Galadriel Higginsová by totiž mnohem radši patřila mezi běžné šedé myšky. Proroctví praví, že se stane nejmocnější temnou čarodějkou a ničitelkou světa v jednom, což valnou většinu jejích spolužáků z kouzelnické školy vcelku přirozeně odrazuje. Nikoho nezajímá, že se sama ze všech sil snaží předurčení zlomit, jenže ani mimořádná píle a snaha najít spřízněné duše není dívce nic platná. Osamělost si už začala vybírat daň a dělá z ní snadný terč pro záludné tvory, jimiž se tento specializovaný ústav hemží. Podlé čáry, hladoví malové i další lidožravé obludy tu číhají na každém kroku. A navíc pozor na všeobecně oblíbeného dobroděje Oriona Lakea, studenta ze zazobané rodiny a ochránce slabých a nevinných! Už dvakrát Galadriel zachránil před nejhorším. Co může mít za lubem? Fantastický příběh o síle přátelství v učebnách netradičního vzdělávacího institutu otevírá autorčinu úspěšnou trilogii Scholomancie. Film podle její předlohy natáčejí hollywoodská studia Universal Pictures. „Noviková brilantně převrací očekávání ohledně čarodějných škol, předurčených hrdinů i rodinných dědictví. Nádherná kniha o příšerách a obludnostech, překypující akcí, nápaditostí a vtipem." – Holly Blacková, autorka bestsellerové série Krutý princ. „Neuvěřitelná jízda! Vezměte školu magie, přilejte do ní nebezpečí v míře, jakou si jenom lze představit, ve všem nechte škvařit kupu puberťáků a výsledkem bude neředěně střelená zábava.“ – N. J. Jemisin, autorka bestselleru Páté roční období. „S dokonalou nenuceností Noviková vytvořila hrdinku dnešní doby: postavu nadanou tolika valéry mladistvých pochyb, že zaručeně přežije v srdcích i myslích několika dalších nastupujících generací.“ – The Guardian. „Autorčin lehounce rozmarný styl špikovaný černým humorem zajistí, že knihu zhltnete na posezení.“ – Locus Magazine. „Excelentně zvládnuté vykreslení prostředí i postav. Zatoužíte je poznat do posledního ždibíčku charakteru.“ – Grim Dark Magazine.

Sdílet 0

série
Scholomance 1. díl z 3
Další ze série
1. Smrtící vzdělání
2. Poslední absolvent
3. Zlaté enklávy
kategorie
Audioknihy » Young Adult
Témata
hollywood
Nakladatel
OneHotBook
datum vydání
16.11.2023
Vazba
mp3
jazyk
čeština
Délka
12:23:23
  • Lucie Dvořáková Lucie Dvořáková

    Noviková vytvořila úžasný a fungující magický systém, který dává smysl a zároveň nemá tak docela hranice, a za ten si zaslouží velkou jedničku s hvězdičkou. Nemám co jiného říct, než že knihu mohu s čistým srdcem vřele doporučit každému milovníkovi fantasy literatury, i těm, kteří dodnes sní o studiu v Bradavicích (i když po téhle knize vás ta touha po magické škole možná přejde).

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 26 hodnocení čtenářů

18× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvěle namluvená audiokniha. Napínavý a poutavý příběh!

    Audiokniha (mp3), OneHotBook , 2023,

  • 2 z 5 hvězdiček Jáňa registrovaný uživatel

    Tuhle knihu jsem četla asi před rokem a prostě wow. Rozhodně jedna z mých nejoblíbenějších knih. Zachvilku bude i druhý díl a já se nemůžu dočkat.

    Kniha, Host, 2021, 9788027507481

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Nejnižší prodejní cena 30 dní před začátkem akce: 349 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora