Zlý začátek

Autor Lemony Snicket Interpret Libor Hruška

Audiokniha (Mp3)
Zlý začátek - Lemony Snicket NOVINKA

Přehrát ukázku

00:00

00:00

Audiokniha (mp3)

  • Ihned ke stažení

Zajisté jste někdy prožili nějakou událost, která vás přiměla k pláči. Pokud ne, v tom případě nevíte, že po pořádném, dlouhém pláči se obvykle cítíte lépe, a to dokonce i tehdy, když se vaše situace ani trochu nezmění. Že jste o sirotcích Baudelairových ještě nikdy neslyšeli? Pak než si poslechnete byť jen jedinou větu, měli byste vědět… Přejít na celý popis

Bylo nebylo jedno zlomené srdce Evangelína Ryšavá odmalička věděla, že s nesmrtelnými osudníky není radno uzavírat dohody. Přesto se jednoho dne na pokraji zoufalství obrátí s prosbou o pomoc na Samotného Srdcového prince, který chce na oplátku jen tři polibky. .. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Zajisté jste někdy prožili nějakou událost, která vás přiměla k pláči. Pokud ne, v tom případě nevíte, že po pořádném, dlouhém pláči se obvykle cítíte lépe, a to dokonce i tehdy, když se vaše situace ani trochu nezmění.

Že jste o sirotcích Baudelairových ještě nikdy neslyšeli? Pak než si poslechnete byť jen jedinou větu, měli byste vědět toto: Violet, Klaus a Sunny jsou dobrosrdeční, ale jejich život je plný smůly a utrpení. Všechny příběhy těchto tří dětí jsou nešťastné a ubohé a nejspíš vás naplní hlubokým zoufalstvím. Pokud se vám, milí čtenáři, líbí příběhy se šťastným koncem, pak si raději poslechněte nějakou jinou audioknihu. V téhle nejenže nenajdete šťastný konec, ale ani šťastný začátek a jen velmi málo šťastných událostí mezi tím. Je to proto, že v životě tří sourozenců Baudelairových se přihodilo jen málo šťastných věcí. Violet, Klaus a Sunny byli chytré děti, milé a bystré, ale byli nesmírně nešťastné. Téměř všechno, co se jim přihodilo, přinášelo smůlu, trápení, zoufalství a beznaděj. Dalo by se říci, že útrapy přitahují jako magnet: zničující požár, škaredé oblečení, studená ovesná kaše k snídani, chladnokrevný zlosyn a úklady, které je mají připravit o majetek. Mrzí mě a omlouvám se, že vám to vyprávím, ale jejich příběh musím vylíčit podle pravdy a nic nezamlčet. S veškerou úctou Lemony Snicket.

Sdílet

Nakladatel
Tympanum
datum vydání
17.09.2024
Vazba
Mp3
jazyk
čeština
Délka
03:03:49

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 12 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Kristýna Vaňková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Naprosto tuto sérii miluju. První jsem sice viděla film, ale od té doby jsem čekala až se zase začnou tisknout knihy. Není tomu vůbec co vytknout. Myslím, že se zalíbí jak dospělým s dětským srdcem, tak kterým nevadí trocha morbidnosti.

    Přečíst více
  • Alice registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kdo si v tomto prvním díle zamiluje sourozence Baudelairovi, bude jim fandit i v dalších dílech a bude doufat, že se jejich osud zlepší. Knížka je super, ale iritovala mě hloupost úředních orgánů v podobě úředníka převážející děti z místa na místo.

    Přečíst více
  • Dita registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Skvělá série. Spousta legrace a lehce morbidních scén.

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček

    Díl mě nijak neupoutal, snažila jsem se číst i další díly s nadějí že mně upoutají, ale bohužel se nikterak nestalo.

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Postavy si prostě musíte oblíbit, ale popravdě řečeno si už nechci kupovat další díl.

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 349 Kč Nápověda