Sabina Bubníková*Česká Lípa, 1996

Sabina Bubníková milovala literaturu už od malička. Dětstvím ji provázely knihy Jacqueline Wilsonové, které ji inspirovaly v mnoha ohledech.

Vlivem skvělých učitelů českého jazyka na základní i střední škole zcela logicky následovalo studium filologie na Technické univerzitě v Liberci. Srdce ji však už před jeho dokončením táhlo jinam a netrpělivě vyhlížela příležitost uplatnit své skromné vědomosti a znalosti ze studia, a především svou lásku a entuziasmus v praxi.

Od roku 2017 pracuje v Knihy Dobrovský jako specialista přes obsah, ráda se označuje jako psáč, texty vydává pod svým jménem či pseudonymem Lucie Černá a jako Tajemný autor napsala několik povídek. V roce 2024 představila projekt Knižních konverzačních kartiček.

Profil na LinkedInu: Content Specialist ve společnosti KNIHY DOBROVSKÝ since 2017

Profil na Facebooku: Holka ze severu, bohém, který je věčně v obklopení rodiny a přátel, máma malé Niny, zázraku, který přišel na svět v roce 2021 a inspirací k jejímu jménu bylo hned několik literárních Nin.

Profil na Tinderu: Mám ráda knihy a pivo. Nechutnají mi banány, nesnáším vosy a Netflix&Chill u mě neprojde, protože sledovat filmy mě nebaví. Radši si čtu nebo povídám.

Profil na Instagramu: Relativně kvalitní člověk. Normální je nudné.

Nejlepší snídaně je guláš.

 

Seřadit:

Co hledáte?

  • Zajímá vás

    Stav

    Dostupnost

    Vazba

    Formát audioknihy

    Míra poškození

  • Nakladatelé

  • Jazyk

    Hodnocení

    Knihy autora

    Seřadit:

    Co hledáte?

  • Zajímá vás

    Stav

    Dostupnost

    Vazba

    Formát audioknihy

    Míra poškození

  • Nakladatelé

  • Jazyk

    Hodnocení