Balada o snech E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Rodinná sága o hloubce lidské touhy chránit svoje milované a o desítky let skrývané vině… Klára se po rozchodu se svým přítelem stěhuje do babiččina domu v Praze. Společnost jí dělá spolubydlící Viktor, s jehož pomocí se pustí do rekonstrukce nového domova. Když náhodou nalezne na půdě starý kufr, ještě netuší, že díky jeho obsahu odkryje… Přejít na celý popis

Kerri Maniscalco: Trůn padlých Nová spicy fantasy série od Kerri Maniscalco, autorky bestsellerové série Království prohnilých, vychází již brzy! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Rodinná sága o hloubce lidské touhy chránit svoje milované a o desítky let skrývané vině…
Klára se po rozchodu se svým přítelem stěhuje do babiččina domu v Praze. Společnost jí dělá spolubydlící Viktor, s jehož pomocí se pustí do rekonstrukce nového domova. Když náhodou nalezne na půdě starý kufr, ještě netuší, že díky jeho obsahu odkryje tajemství, které mělo zůstat navždy ztraceno v minulosti.
Klára tak postupně odhaluje příběh rodiny mladičké Lucie, jíž po strastech druhé světové války začínají ještě další, mnohem větší útrapy. Staletá pravidla venkova se pod nátlakem socialistického režimu rozpadají, sedláci jsou zatýkáni, jejich majetek znárodňován a rolnické rody přicházejí o domovy. Také Luciina rodina je nucena snášet opakovaná příkoří a pokorně přijímat nenávratné životní ztráty.

Jakou roli ale hraje v celém příběhu Klářina babička a proč nechce, aby Klára ve svém pátrání pokračovala?

Sdílet

Nakladatel
Moba
jazyk
čeština
Počet stran
304
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 5 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Jitka Ibrahim registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Naprosto úžasný román! Poslouchala jsem audioknihu. Tak tato kniha byla tak krásná, že jsem poslech nepřerušila ani na vteřinu a chtěla jsem ji doposlechnout úplně celou. A tak se stalo, že jsem šla spát až v 5 hodin ráno. Jedním slovem nádhera! Krásně sepsaný román, silný příběh.

    Přečíst více
  • Janča - Knizninadsenec registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Velmi zajímavý příběh, který se pomalu rozjíždí, až mě pohltil. Klárka se snaží zjistit více o tom, co pronásleduje a trápí babičku. Příběh je vyprávěn přes více postav. Z minulosti a přítomnosti. Bylo zajímavé, až trochu děsivé číst, co se postavám dělo v padesátých letech dvacátého století. Znárodňování majetku, falešná obvinění a zlý lidé, komunismus.... Ale také láska, smutek, překonání těžkostí, ochrana rodiny a svoboda. Byl to napínavý více detektivní příběh. Nepředvídatelný. Dobře se četl. Sama jsem se bála, co vlastně ta Klárka zjistí. Vývoj události byl zajímavý a napínavý. Překvapil ve velkém. Ke konci knihy už jsem měla takové malé tušení, které se mi potrvdilo. Pravda nakonec vyšla najevo. Příběh se mi velmi líbil. I když byl místy krutý a smutný, bylo to velmi zajímavé čtení.

    Přečíst více
Další knihy autora Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 189 Kč Nápověda