Černooká E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Viktorie je osmnáctiletá studentka, která žije zdánlivě normální život. Chodí na střední školu, řeší rozpory s kamarádkou a právě prožívá první lásku. Skutečnost je však jiná, než se na první pohled zdá. Před lety zemřela Viktorii matka a ona se s tím dosud nevyrovnala. Jednoho dne spatří v zrcadle záhadnou dívku – přízrak s černýma očima, který… Přejít na celý popis

Posloucháme před spaním | Audioknihy se slevou až 40 % pro děti malé i větší Čtení či poslouchání pohádek před spaním je jeden z nejhezčích rituálů, které nám pomůžou ke klidné noci plné hezkých snů. Proto jsme vybrali několik audioknížek pro děti malé i větší a zlevnili je až o 40 %. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Viktorie je osmnáctiletá studentka, která žije zdánlivě normální život. Chodí na střední školu, řeší rozpory s kamarádkou a právě prožívá první lásku. Skutečnost je však jiná, než se na první pohled zdá. Před lety zemřela Viktorii matka a ona se s tím dosud nevyrovnala. Jednoho dne spatří v zrcadle záhadnou dívku – přízrak s černýma očima, který jí začne podsouvat zvrácené myšlenky. Kdo je tahle nevypočitatelná Černooká? A dokáže ji Viktorie porazit?

Sdílet 0

Nakladatel
YOLI
jazyk
čeština
Počet stran
288
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 31 hodnocení čtenářů

18× 5 hvězdiček 10× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Nikola registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Naprosto skvělý psychologický thriller ! Autorka pojednává o náročném tématu smrti blízké osoby a psychického zdraví. Velká poklona autorce za toto dílo!

    Přečíst více
  • Anna Tichá registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Knížka mě opravdu překvapila. Nečekala jsem, že mě to bude bavit. Čtivý a trochu děsivý příběh. Doteď mám strach se podívat do zrcadla a děsí mě představa, že tam uvidím vlastní Černookou. Autorka skvěle vylíčila lidské pocity. Hlavní postavou jsem si velice oblíbila, protože prožívala věci stejně jako já. O to víc jsem se bála, že se mi zjeví přízrak s černýma očima. Rozhodně doporučuji.

    Přečíst více
  • TOmáš Vrána registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Opravdu úžasné! Je dobré podotknout, že se nepřikláním k tomu, že je to autorčina prvotina. Ba naopak. Wow. Popravdě pro příběh nemám slov a ještě teď (skoro po třičtvrtě roce přečtení) se mi vybavují detaily knihy. Boží, krásné a srdceryvné vyprávění s ještě lepším koncem. Nádhera.

    Přečíst více
  • Klara registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Tato kniha mě příjemně překvapila. Česká autorka si skvěle s tímto příběhem poradila. Jen bych ji neoznačovala za psychothriller, který v tomto případě rozhodně nečekejte. V knížce najdete příběh o dívce, která ztratila svou mámu a dostane se do těžkých depresí. Oddechové čtení, které mě moc zaujalo.

    Přečíst více
  • Jiřina Valentová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Tahle kniha si opravdu zaslouží vysoké hodnocení. Skvělé napsaná. Příběh o dívce Viky, které umřela maminka, když byla malá a jak se s tím Viki a její rodina vypořádává. Za mě spisovatelka, skvěle popsala člověka trpící depresemi. Hltala jsem každé slovo a konec mě překvapil. Už se mi dlouho nestalo, abych po dočtení knihy,potřebovala nějaký čas na vstřebávání pocitů.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 179 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora