Christopher E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Když Christopher náhle ztratí to nejdražší, co v životě miloval, ovládne ho touha se pomstít. Detektiv Mark Thompson při vyšetřování série vražd rozsypaných po celém New Yorku zjišťuje, že se žene za přízrakem. Co se stane, až se tyto dva světy střetnou? Příběh o rodině, lásce a ztrátě, propletený vřeteny času, se postupně probouzí k životu.

Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou Nejkrásnější dětská kniha se vrací! Objevujte tajemství vesmíru a mimozemského života s úžasnými ilustracemi, z nichž některé svítí ve tmě! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Když Christopher náhle ztratí to nejdražší, co v životě miloval, ovládne ho touha se pomstít. Detektiv Mark Thompson při vyšetřování série vražd rozsypaných po celém New Yorku zjišťuje, že se žene za přízrakem. Co se stane, až se tyto dva světy střetnou? Příběh o rodině, lásce a ztrátě, propletený vřeteny času, se postupně probouzí k životu.

Sdílet

kategorie
E-knihy » Beletrie » Young Adult
Nakladatel
Pointa
jazyk
čeština
Počet stran
224
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Lucyvase4 registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Detektiv Mark Thompson vyšetřuje případ sériového vraha, který řádí v ulicích New Yorku. Podle příčiny úmrtí (rozsápané hrdlo) a času smrti (vždy v noci) ho veřejnost začne nazývat Newyorský upír. Mark je naprosto bezradný a přijde mu, že se hodí za přeludem. Udělá vrah konečně chybu, která ho bude stát svobodu? Druhá dějová linka je z doby před 3000 lety. Vypráví příběh Christophera a jeho bratra Marcuse. Oba dva byli významnými bojovníky v tehdejší Spartě a bitvy, kterých se účastnili, byly legendární. Co se s nimi stalo? A jak to všechno souvisí s Markovým případem? Naprosto luxusní kniha od, pro mne zatím, neznámého autora. Ale věřím, že o autorovi ještě hodně uslyšíme. Mix žánru fantasy, detektivky a historického románu. Jako WOW. Skvělý příběh, který vás od první stránky vtáhne do děje. Napětí střídá akci a akce napětí. Čtěte a čtěte a ani si neuvědomíte, že se blíží konec. Moc jsem si oblíbila všechny postavy, které v knize byly. S každou jsem svým způsobem sympatizovala. Dokonce i se sériovým vrahem. Nevěříte? Tak to si musíte tuhle knihu přečíst. Pak pochopíte, že to jde. Neříkám, že to byl úplně nejoriginálnější nápad, ale byl naprosto originálně uchopen. Bavila mne historická linka i ta současná. Obě se vzájemně doplňovaly. To, kdo je sériový vrah víme sice hned, ale jaké pohnutky ho vedou k určitým krokům, to je záhadou. Malinko mi vadila jen jediná věc. Teda dvě. První - Autor často opakoval to, jak se postava cíti, až to bylo místy otravné. Čtenář věděl, že je smutný a nechce se mu od rodiny, aniž by to musel 5x číst. Za mne stačilo jednou. Druhá - Proč ještě není pokračování? I když se to tak nějak uzavře, přesto druhý díl nutně potřebuji a musím ho mít v knihovně. Hodnotím: ⭐⭐⭐⭐,5/5 Knihu jsem dostala v rámci spolupráce od Pointy. Když jsem si knihu na spolupráci brala, trochu jsem se bála. Přece jen neznámá kniha, neznámý autor a ještě nemá ani moc hodnocení na DK. Pojďte mi pomoct to změnit. Kniha si rozhodně zaslouží vaši pozornost.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda