Děti noci

Autor Dan Simmons

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

359 Kč s DPH
Běžně 399 Kč Nápověda Jsme transparentní

V tomto klasickém a lidském románu o uvěřitelných upírech ožívá odkaz zla. Děti noci vás zavedou na místo, jež nikdo nezná, a přesto se ho všichni bojí.V pustém sirotčinci v postkomunistickém Rumunsku dostane těžce nemocný chlapec krevní transfuzi nakaženou virem HIV. A místo aby zemřel, začne se jeho zdravotní stav zlepšovat. Pro imunoložku Kate… Přejít na celý popis

Michala Ries: Zadrž dech Nenávidí její pokřivený odraz. Mohl by milovat její skutečné já? Co se stane, když ji dožene minulost, před kterou chtěla utéct? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V tomto klasickém a lidském románu o uvěřitelných upírech ožívá odkaz zla. Děti noci vás zavedou na místo, jež nikdo nezná, a přesto se ho všichni bojí.

V pustém sirotčinci v postkomunistickém Rumunsku dostane těžce nemocný chlapec krevní transfuzi nakaženou virem HIV. A místo aby zemřel, začne se jeho zdravotní stav zlepšovat. Pro imunoložku Kate Neumanovou může být imunitní systém tohoto dítěte klíčem k vyléčení rakoviny a AIDS. Proto Kate dítě adoptuje a vezme si ho domů do Spojených států.

Ale malý Joshua je propojen se starověkým klanem a jeho legendárním vůdcem – Vladem III., původním Drákulou – jehož agenti dítě unesou. Navzdory nevelké pravděpodobnosti úspěchu i krutým nepřátelům – jak lidským, tak upířím – se Kate a její spojenec, otec Mike O’Rourke, vkradou do Rumunska, aby získali své dítě zpět.

Sdílet 0

Nakladatel
Fobos
jazyk
čeština
Počet stran
496
datum vydání
1.01.2022
  • Tomáš Lesk Tomáš Lesk

    Děti noci rozhodně nejsou knihou pro každého. Přesto v sobě mají ponurou atmosféru, děs, akci, ale třeba i romantiku a naději. Dan Simmons zde opět dokazuje, že je výborným spisovatelem, kterému nechybí velký cit pro detail a pečlivé nastudování dobových reálií.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 14 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • Zamuelzon registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček

    Zábavná byla část, v které se autor snaží vykoumat, jak by se dal takový upír geneticky vysvětlit. Příjemné byly rovněž Vladovy vzpomínky na časy dávno minulé. Nicméně zbytek nestojí za moc a dal by se nazvat slátaninou. Číst závěr, který se táhne desítky až stovky stran, bylo opravdu utrpení, a autorův pokus o záchranu chatrného díla tím, že se jednalo o plán v plánech jiných plánů nefungoval.

    Přečíst více
  • Lucie Zapletalová registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Čekala jsem od příběhu něco více, na mne osobně tam bylo moc odborných termínů. Ale za přečtení určitě stojí.

    Přečíst více
  • Markéta Kubátová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Tohle bylo velké sousto, dlouho mi trvalo, než jsem se do knihy začetla, vlastně se mi začala líbit až po dlouhém úvodu, kdy Kate s malým Joshuou odjede zpět do států. Jenže pak se stane obětí únosců a po několika nocích v nemocnici se s pomocí O'Rourka a Luciana vydává zpět do Rumunska pro své dítě. Rozplétá pavučinu mocných strigojů a zjišťuje, že jsou všude a to doslova. Kniha plná zvratů, zrad, ale i něčeho jiného...třeba lásky? Konec byl vyloženě bondovka, ale jo, užila jsem si ho! Hrozně by mě zajímalo, jestli knihu četl/a nějaký/á hematolog/žka, protože těch odborných názvů a detailů tam bylo mraky a mě teda nedávaly žádný smysl zase ale klobouk dolů před spisovatelem, který se do něčeho takového pustí.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora