4.6 z 5 hvězdiček
E-knihaE-kniha
- Ihned ke stažení
-
Kniha je ve formátu PDF
209 Kč s DPH
Jsme transparentní
-
-
209 Kč s DPH Ihned ke stažení
-
Nedostupné
-
Nedostupné
Violet přežila první ročník na Basgiathské válečné akademii, ale skutečný boj teprve začíná... Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
-
Loudavé vaření: Recepty pro pomalý hrnec
-
Domácí kváskové pečení
-
Domácí řeznická kuchařka
-
Zdravé svačiny do školy i do práce
-
Do ruky
-
Zdravé fitness dezerty
-
Ruce v mouce
-
Jedlé dárky od rebarboraskitchen
-
Vše o uzení
-
Domácí špajzka
-
Uzení, nakládání a konzervování masa
-
Cukrfree
-
Upečeno s láskou
-
Krizová kuchařka ze Svatojánu
-
Dorty Chez Lucie
-
Krkonošská kuchařka
-
Vietnamská kuchařka od Bé Há a její maminky
-
Kouzlo domácí pekárny
-
30 minut v kuchyni
-
Moderní česká cukrařina
-
Vánoční kuchařka
-
Božská kuchařka
-
Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 5. díl, T-Ž
-
Hrátky s těstem
-
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
2.7 z 5 3 hodnocení čtenářů
1× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 1× 2 hvězdičky 1× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení produktu
-
Denisa Havlíčková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Pořizovala jsem jako dárek a dotyčná osoba byla mile překvapena. Už jsem i ochutnala sýr z receptů a byl vynikající.
Přečíst více -
P.M. registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček
Celkem velké zklamání. Možná to je tím, že to srovnávám s podobně zaměřenou knihou Pivařka, která se pro změnu věnuje domácímu pivovarnictví. Přes poměrně nevelký cenový rozdíl je posledně jmenovaná publikace podstatně detailnější, názornější, obsáhlejší, čtivější a hezčí. V knize Domácí sýry je samotné výrobě sýrů věnována necelých 70 stran, většinu z toho tvoří nekvalitní a často nicneříkající fotografie. Zbytek knihy tvoří recepty s podílem sýrů, které jsem ovšem nečetl a ani je tedy nehodnotím. Texty jsou mnohokrát doslovně opakovány (např. o zasýření). Někde je dávkování vstupů po vzoru Jiřího Babici, např. u receptu na cheddar stojí "hodně prosolíme". Často se také opomíjí typ vstupů (u brynzy není např. zmínka o tom, že se má jednat o ovčí mléko, ani jaká je doporučená mlékárenská kultura). Asi největší problém ale vidím v celé koncepci knihy, kdy je výčet receptů na sýry dost omezený a bez jakéhokoliv systému. Možná by stálo za to vyjmout třeba podkapitolu Chlupy na vemeni a nahradit jí receptem na sýry s bílou plísní (pakliže tlačí vydavatele počet stran). Závěrem, na řadě (českých) webů o domácí výrobě sýrů se toho dozvíte daleko více a podané lepší formou.
Přečíst více -
Jiří registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček
Opravdu se jedná o brak. Podle všeho jsem čekal, že se podle ní naučím vyrábět sýr. Opravdu ne. Pár receptů, které nejsou vůbec k ničemu a půl knížky receptů na pokrmy se sýrem.
Přečíst více
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.
Články, které stojí za pozornost
- Jedno temné okno: fascinující kniha, která vás zahalí do mlhy tajemství a magie | RECENZE
- Vaše oblíbená vánoční videa s tipy na dárky jsou zpět! Letos i formou podcastu! | Vánoce voní knihou 1
- Divé ženy - strhující román o síle ženské odvahy napříč staletími | RECENZE
- 5 největších pecek z Našeho nakladatelství pro měsíc listopad
- Šarlatový závoj je překvapivě napínavá fantasy jízda | RECENZE
- Tohle je návrat jako blázen! Tohle může být hit jako blázen. Radka Třeštíková vydává novou knihu!
- Dobro.čtení aneb Jak Petra Dobrovská přináší radost seniorům po celé České republice
- Stane se včera aneb Když je matka detektivem | RECENZE
- Křtu knihy o palubním střelci, Jaroslavu Fiedorovi, se zúčastnil i prezident Petr Pavel
- Poslední letošní Vůně nových knih! Ať vám neunikne!
- Zmámeni - příběh, který je romantický i surový zároveň | RECENZE
- 6 tipů, jak si vychovat malého knihomola