Duše na cestách E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Touha po objevování je stará jako lidstvo samo. Nutí nás sbalit batoh a vyrazit za dobrodružstvím. Ale co když je tím největším dobrodružstvím setkání s vlastní duší? Na pozadí 840 kilometrů dlouhé pouti napříč magickými Pyrenejemi autorka vypráví příběh o síle dětských snů, o peripetiích z trailu i ze života, o přátelství, svobodě, horách,… Přejít na celý popis

Sariah Wilson: Chemie lásky Jak získat srdce svého šéfa? Anna Ellisová, kosmetická chemička, má plán! S pomocí pohledného nevlastního bratra svého vedoucího, Marca, předstírají lásku, aby vyvolali Craigovu žárlivost. Ale co když se falešná láska změní ve skutečnou? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Touha po objevování je stará jako lidstvo samo. Nutí nás sbalit batoh a vyrazit za dobrodružstvím. Ale co když je tím největším dobrodružstvím setkání s vlastní duší? Na pozadí 840 kilometrů dlouhé pouti napříč magickými Pyrenejemi autorka vypráví příběh o síle dětských snů, o peripetiích z trailu i ze života, o přátelství, svobodě, horách, strachu, odvaze i lásce. Jaké bláznivé situace můžete na trailu zažít? Jak taková cesta změní váš pohled na život i sebe sama? Můžete se na ní zamilovat? A co když se zamilujete sami do sebe?

Duše na cestách s humorem i hloubkou odkrývá, že každá cesta ven je především cestou dovnitř. Největším pokladem je nalezení sebe sama a největší výzvou je vypořádat se s tím, že po návratu už nejste „tou holkou z trailu“. Nepodceňujte sílu svých snů. Všechno, po čem jste kdy toužili, čeká za hranicí vašeho strachu.

Sdílet

Nakladatel
Jota
jazyk
čeština
Počet stran
408
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.3 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Megynka registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    840km dlouhá pouť Pyrenejemi. Krásné fotografie, hledání sebe sama a myšlenky, které možná jednou napadají každého, když je dostatečně dlouho sám. Vzpomínky na dětství, nová přátelství a objev nové síly - ať už té vnitřní, nebo jiné. . Martině budete její výpravu závidět. Nebo možná ne, ale já záviděla dost. Být ještě svobodná a bez dětí, okamžitě bych do toho šla, protože mě naplňoval už jen ten pocit při čtení, natož kdybych tam byla! A ty fotografie tomu vůbec nepomáhaly... . Kniha je trochu cestopisem, trochu biografií a trochu více rozvojem vnitřního já. Martina píše krásně a vtipně, obálka nemá chybu. Hned jsem ji musela začít sledovat na instagramu a trochu více zrealizovat právě poznané. Lidé by měli více cestovat. A ne na turistická místa, ale přesně na taková, kde budou sami se sebou, spjati s přírodou a budou mít dostatek času na myšlenky.

    Přečíst více
  • Marek Ruffer registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Je to dobrá kniha akorát by se tolik nemusela v těchto knihách řešit psychika na to máme jinou literaturu. Samozřejmě že nemám na mysli psychiku kterou potřebuje člověk na ujití této cesty. Jinak cesta popsaná super a je vidět že i zde můžete potkat spousty báječných lidí. Poklona autorce za ušlé kilometry a zvládnutí cesty i po tom co si v sobě nesla.

    Přečíst více
  • Marťa registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček

    Kniha by mohla být trošku lépe napsaná, strašně těžko se mi četla, některé části byly opravdu hodně těžké. Knihu jsem několikrát odložila. Autorka vypadá mile, ale psaní by měla ještě natrénovat. Ono totiž méně ale kvalitnější obsah je více než mít stovky stran nekvalitního.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 418 Kč Nápověda