Facebook E-kniha
Facebook - Dominik Dědiček NOVINKA

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Účet na Facebooku má dnes většina Čechů, kteří aktivně pracují s Internetem. Chcete být také při tom, aby vám nic podstatného z tohoto samostatného vesmíru uvnitř Internetu neuniklo? Rádi byste metodou snadno přístupnou poznali všechny užitečné možnosti, které Facebooku nabízí, a přitom se trochu bojíte ztráty svého soukromí? S touto… Přejít na celý popis

Karin Krajčo Babinská: Čarodějky Příběh dvojčat Debory a Táni vás vtáhne do světa magie, bylinek a rodinných tajemství. Jak těžké může být udržet rodinné pouto, když mezi členy existují velké rozdíly v povahách, názorech a životních volbách? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Účet na Facebooku má dnes většina Čechů, kteří aktivně pracují s Internetem. Chcete být také při tom, aby vám nic podstatného z tohoto samostatného vesmíru uvnitř Internetu neuniklo? Rádi byste metodou snadno přístupnou poznali všechny užitečné možnosti, které Facebooku nabízí, a přitom se trochu bojíte ztráty svého soukromí?

S touto publikací z edice Jednoduše se za víkend či pár večerů naučíte vše, co budete skutečně potřebovat. Vytvoříte atraktivní profil, díky svým přátelům, skupinám, událostem i aplikacím se dostanete do centra dění a nakonec si svůj profil propojíte s dalšími užitečnými webovými službami a řádně si jej zabezpečíte. S knihou se mimo jiného naučíte:
- Zaregistrovat si vlastní účet a vyhledat přátele
- Chatovat a psát zprávy přátelům
- Připojit k svému profilu stav, fotoalbum nebo video
- Vytvořit událost a pozvat na ni přátele
- Bezpečně ochránit své soukromí

Knihy z edice Jednoduše:
- Neprobírají všechny funkce, avšak vysvětlují a ukazují, jak se provádějí ty nejpotřebnější úkony.
- Vynikají přehlednou dvoubarevnou sazbou.
- Nabízejí čtenářům na závěr možnost ověřit si nabyté dovedností.

O autorovi:
Dominik Dědiček je mladý autor s bohatými zkušenostmi se světem Internetu. S Facebookem pracuje od doby, kdy byl znám jen americkému internetovému trhu. Protože v této službě již od jejího počátku spatřoval velký potenciál, předává nyní své několikaleté zkušenosti i vám, vážení čtenáři.

Sdílet

Nakladatel
Computer Press
jazyk
čeština
Počet stran
128
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Další knihy autora Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 39 Kč Nápověda