Hora v mori

Autor Ray Nayler

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Morská biologička Ha Nguyenová dostane ponuku vycestovať na odľahlé súostrovie, kde objavili vysoko inteligentný druh chobotnice. Nadnárodná technologická spoločnosť, ktorá je známa prelomovou prácou v oblasti umelej inteligencie, zo súostrovia evakuuje obyvateľstvo a uzavrie ho pred svetom. Chobotnice sú totiž kľúčom k bezprecedentným objavom… Přejít na celý popis

Patrik Hartl: Andulka Andula Veselé příběhy na dobrou noc od Patrika Hartla již v prodeji Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Morská biologička Ha Nguyenová dostane ponuku vycestovať na odľahlé súostrovie, kde objavili vysoko inteligentný druh chobotnice. Nadnárodná technologická spoločnosť, ktorá je známa prelomovou prácou v oblasti umelej inteligencie, zo súostrovia evakuuje obyvateľstvo a uzavrie ho pred svetom. Chobotnice sú totiž kľúčom k bezprecedentným objavom a ten, kto dokáže využiť ich pokroky, môže získať obrovské bohatstvo a moc. No nikto sa zatiaľ neopýtal chobotníc, čo si o tom myslia. A čo plánujú urobiť.

Sdílet

Nakladatel
Lindeni
jazyk
slovenština
Počet stran
408
datum vydání
1.01.2023
  • Jiří Klimeš Jiří Klimeš

    Tělo ležící na trávě, hlava utápějící se v pohledu na oslnivé noční nebe. Téměř meditativní okamžik narušuje jen jedna jediná myšlenka – je tam někde, mezi hvězdami, inteligentní život? Možná by nám pouhé poupravení oné myšlenky usnadnilo práci. Možná, že zatímco jsme koukali skrz vesmírné hlubiny, evoluce odváděla dál svoji práci a umetala cestičku dalšímu inteligentnímu druhu. Bude homo sapiens nahrazen druhem inteligentních chobotnic?

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 3.8 z 5

Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 414 Kč Nápověda