Jak jsme postavili Chilany na vlastní nohy E-kniha

Jak jsme postavili Chilany na vlastní nohy E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Letos uplynulo dvacet let od chvíle, kdy Chicago boy José Piñera napsal pro Cato Journal svůj esej Empowering Workers: The Privatization of Social Security in Chile. Revidovanou verzi tohoto eseje vám nyní přinášíme přeloženou pod názvem Jak jsme postavili Chilany na vlastní nohy. Chilská penzijní reforma se uskutečnila… Přejít na celý popis

Nálož Young Adult literatury | Každá za 199 Kč Ať už je vám -náct nebo patříte mezi zkušenější čtenáře, Young Adult čtení za 199 Kč potěší knihomoly nehledě na věk. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Letos uplynulo dvacet let od chvíle, kdy Chicago boy José Piñera napsal pro Cato Journal svůj esej Empowering Workers: The Privatization of Social Security in Chile. Revidovanou verzi tohoto eseje vám nyní přinášíme přeloženou pod názvem Jak jsme postavili Chilany na vlastní nohy.

Chilská penzijní reforma se uskutečnila před více než 35 lety. Piñera ukazuje, že ministr práce nemusí být člověk, který regulacemi škodí těm, kterým má pomáhat, tj. pracujícím. Jeho esej je naopak důkazem toho, že pokud se ministrem stane člověk s jasnou vizí a reformním elánem, je možné jednou reformou zlepšit životy lidí v několika generacích.

O reformě českého penzijního systému se vedou debaty minimálně po celých dvacet let existence Piñerova eseje, ale skutečná reforma je stále v nedohlednu. Věříme, že tento esej přispěje k veřejné debatě.  

Sdílet

datum vydání
1.01.2016
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 69 Kč Nápověda