4.0 z 5 hvězdiček
E-kniha
E-kniha
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů! Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají… Přejít na celý popis
Luc O’Donnell potřebuje napravit svou image a Oliver Blackwood je dokonalý kandidát na falešného přítele. Co se stane, když falešný vztah začne působit jako skutečný? Více informací
Od jara do zimy - poznejte recepty českého venkova, využívejte přírodních zdrojů pro přípravu pokrmů!
Tato kniha dýchá teplem domova, tradicemi českého venkova a láskou k dobrému jídlu. Je to klidné zastavení v kuchyni Šárky Škachové, známé autorky blogů gurmanka.cz a dolcevita.blog.cz. Recepty plynou knihou v čase od jara do zimy, využívají zdroje z přírody podle ročních období, zaměřují se i na klasické svátky, jako jsou Velikonoce a Vánoce.
Začtení do této knihy vám přinese jak inspirace k vaření, tak příjemné asociace ze života na vesnici a činnosti v kuchyni s venkovem spojené.
V knize naleznete mimo jiné recepty využívající klenoty české přírody, jako třeba pampelišková poupátka jako kapary, naložené petrklíče, omáčky z borůvek, bramboráčky s červenou řepou, ale také opravdovou klasiku, jako je jihočeská cmunda, škubánky s mákem či staročeská velikonoční nádivka.
4.0 z 5 3 hodnocení čtenářů
2× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 1× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Ema registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
půvabná kniha, inspirativní čtení i vaření
Martina registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček
Kuchařka od české autorky (blogerky), u které jsem ráda, že jsem jí objevila.V kuchařce krom receptů naleznete tipy. Ke každému úseku/ období máte napsaný úvod, kde autorka rozepisuje co, kde a jak. Vše je pěkně napsané.
Jana registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček
Pěkné zpracování, ale nic nového.
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.