Léčivá moc kamenů E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Knihu napsal lékař a milovník minerálů MUDr. Miroslav Procházka. Zájem o tradiční medicínské systémy a etnomedicínu jej vedl k tomu, že se podrobně zabývá fenoménem drahých kamenů v lékařských vědách. Barevná publikace je bohatě fotograficky dokumentována. Autorem snímků kamenů je Mgr. Lubomír Thin. Vždyť až do nedávné doby cenu kamene netvořila… Přejít na celý popis

Drobek čte dětem. 60 skvělých dětských knih od 49 Kč Dráček Drobek na svých křídlech přináší čtení pro děti maličké i trošičku větší. A tentokrát ho rozdává za ceny od 49 Kč na našem e-shopu i v knihkupectvích. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Knihu napsal lékař a milovník minerálů MUDr. Miroslav Procházka. Zájem o tradiční medicínské systémy a etnomedicínu jej vedl k tomu, že se podrobně zabývá fenoménem drahých kamenů v lékařských vědách.

Barevná publikace je bohatě fotograficky dokumentována. Autorem snímků kamenů je Mgr. Lubomír Thin.

Vždyť až do nedávné doby cenu kamene netvořila kritéria estetická, ale právě možnost pragmatického užití v terapii, ovlivnění nálady, nastavení myšlenkových pochodů nositele!
Kameny a polodrahokamy fascinovaly lidské pokolení od pradávna. Léčivou moc krystalů objevili lidé už v temném středověku. Zajímavá je přitom shoda kultur, vzdálených si časem a prostorem v náhledu na účinky konkrétních drahých kamenů. Údaje v knize jsou shromážděné z různých starých pramenů, mají čtenáři poskytnout informace o této zajímavé oblasti, nejsou však návody k samoléčbě. Už v sedmdesátých letech 20. století doporučila Světová zdravotnická organizace (WHO) studium tradičních technik, v nichž může být i mnoho racionálních mechanizmů účinku platných i v 21. století.

Jedinečnost této knihy tkví také v profesionální fotogalerii jednotlivých drahokamů. V příloze jsou kameny přiřazeny i k jednotlivým znamením zvěrokruhu, dnům v týdnu.

Sdílet 0

Nakladatel
Alferia
jazyk
čeština
Počet stran
240
datum vydání
1.01.2009

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 365 Kč Nápověda