Les bez srdce E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Les je nebezpečné místo, kde muže i ženy lákají sirény vstříc smrti. Čarodějnice už dlouhá staletí získává srdce, aby jimi nakrmila strom bez srdce a s jeho pomocí ovládala čím dál větší území. Když je do lesa vlákán syn hvězdáře Owen Merrick, Serena, jedna z dcer stromové sirény, ušetří jeho život, místo aby ho zabila. Owen každou noc… Přejít na celý popis

Sklizeň přichází! Je tu thrillerobraní se slevami až 50 % Letní plody napětí už dozrály a oblíbené thrillerobraní je opět tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Les je nebezpečné místo, kde muže i ženy lákají sirény vstříc smrti. Čarodějnice už dlouhá staletí získává srdce, aby jimi nakrmila strom bez srdce a s jeho pomocí ovládala čím dál větší území.

Když je do lesa vlákán syn hvězdáře Owen Merrick, Serena, jedna z dcer stromové sirény, ušetří jeho život, místo aby ho zabila. Owen každou noc přelézá zeď mezi zahradou a lesem, aby se s ní setkal, a ona pokaždé víc a víc touží stát se člověkem. Hvězdy však předpovídají nebezpečnou kletbu a Serenina honba za lidskostí je vrhne do víru odvěké války mezi čarodějnicí a králem, který se ji snaží zastavit.

Sdílet

kategorie
E-knihy » Beletrie » Young Adult
Nakladatel
CooBoo
jazyk
čeština
Počet stran
392
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Teta Hana registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Romantická fantazi pohádka bohužel to nebyl šálek mé kávy

    Přečíst více
  • Adélka registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Moc se mi líbylo originální pojetí krásky a zvířete od autorky v této knize. Začátek byl lehce zdlouhavý ale pak byla knížka moc hezká. V kníže nechybí drama, napětí, láska a musím přiznat že slzy mi taky tekli snad každou kapitolu. Takže tento romantický příběh o chlapci který se zamiloval do nestvůry, která se kvůli lásce k němu rozhodla jí nebýt, je za mě nádherný, dojemný a hlavně originální. Za mě mohu jedině doporučit.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda