Miluj svou zahradu E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Bratři Richovi, známí z televizního pořadu o proměnách zahrad, přistupují k zahradní tvorbě moderně a s lehkostí – jimi vybudované zahrady vypadají, jako by je stvořila sama příroda. Proto je tato kniha o projektování a plánování zahrad tak výjimečná – ukáže vám, jak získat odstup a nadhled, vnímat krajinu a jak přenést její otisk na… Přejít na celý popis

Sběratelský balíček Darcy Coates za zvýhodněnou cenu! Balíček prvních tří knih ze série Strašidelné domy nyní za zvýhodněnou cenu 1199 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Bratři Richovi, známí z televizního pořadu o proměnách zahrad, přistupují k zahradní tvorbě moderně a s lehkostí – jimi vybudované zahrady vypadají, jako by je stvořila sama příroda.

Proto je tato kniha o projektování a plánování zahrad tak výjimečná – ukáže vám, jak získat odstup a nadhled, vnímat krajinu a jak přenést její otisk na svůj pozemek. Pomocí náčrtků, kreseb a fotografií vysvětluje, jak důležité je při tvorbě chápat kontrast, rytmus a gradaci, jak se nechat inspirovat konkrétním místem a samozřejmě jaké vhodné květiny pro danou krajinu zvolit.
 
Kniha je určená nejen pro ty, kteří svou zahradu teprve plánují, ale i pro ty, kteří chtějí do té své již existující přinést o trochu víc krásy a harmonie. 

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
304
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 594 Kč Nápověda