Mise Rio

Autor Petr Frey

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Henry, ovdovělý architekt po padesátce, rezignuje na svou kariéru i celý svět. Musí ale napnout všechny své síly, aby zachránil dceru Pavlínu před mafií a jistou smrtí. Jenže to není vůbec jednoduché a klacky pod nohy mu hází nejen podsvětí, ale i policie a vlastní minulost. Podaří se mu rozkrýt mafiánské praktiky a uvidí ještě někdy svou… Přejít na celý popis

HURÁ DO ŠKOLY | Kde vybavit Superškoláka Září je tady a školákům začíná nový školní rok! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Henry, ovdovělý architekt po padesátce, rezignuje na svou kariéru i celý svět. Musí ale napnout všechny své síly, aby zachránil dceru Pavlínu před mafií a jistou smrtí. Jenže to není vůbec jednoduché a klacky pod nohy mu hází nejen podsvětí, ale i policie a vlastní minulost. Podaří se mu rozkrýt mafiánské praktiky a uvidí ještě někdy svou dceru?

Sdílet

Nakladatel
MaHa
Počet stran
144
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

2.0 z 5 9 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Betka registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček

    Tohle bylo opravdu spatne. Tahlo se to na varene nudli, opakovani tech samych scen porad dokola, jen z pohledu jinych postav. Navic dialogy byly opravdu nudne az pateticke.

    Přečíst více
  • Nada registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček

    Toto je bohuzel dalsi kniha, ktera me jen utvrzuje, ze dnes muze kdokoliv vydat cokoliv, aniz by to videl nekdo kdo se psanim, nebo kontrole knih venuje. Vicemene souhlasim se vsemi popsanymi problemy. Opakovani bezvyznamnych informaci, nudne dialogy,nelogicke chovani postav vzhledem k situaci a veku a misty opravdu banalni budovani situaci a atmosfery.

    Přečíst více
  • Misa registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček

    Na tuto knihu jsem byla opravdu zvedava. Protoze hodnoceni jsou extremni. Bohuzel musim souhlasit s tim, ze kniha je nedovarena. Uz po prvni tretine jsem se zacala extremne nudit, protoze se vse neustale opakuje dokola z pohledu ruznych postav. Navic dialogy, ktere obvykle pribeh posouvaji, byly extremne amaterske. Kdy naspoledy jste v knize cetli pul odstavce, kdy se jedna postava predstavuje druhe a pak treti? To vidam u svych zaku ve slohovych pracich, v knize bych to necekala. Nicmene popis prostredi byl krasny, jedine plus.

    Přečíst více
  • Petra registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček

    Tady bylo špatně všechno styl vyprávění, chyby, logika. Co m nejvíc vadilo, bylo střídání přítomného a minulého času, jako by to po sobě autor ani nečetl.

    Přečíst více
  • David registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček

    Tolik chyb v knize, to je opravdu strašný. Jako by knihu před vydáním nikdo neviděl. Nedalo se to dočíst.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 169 Kč Nápověda