Nejlepší kámošky zobou zrní E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Markéta nedávno oslavila třicítku, ale stále běduje nad zpackaným životem a s humorem jí vlastním z toho dost hlasitě viní všechny kromě sebe. Ona přece chyby nedělá. Možná je ale načase, aby začala méně bědovat a víc se věnovala lidem, kterým na ní ještě pořád záleží, i když mají třeba hrozný účes na hlavě. Přestane si svůj život konečně… Přejít na celý popis

Bylo nebylo jedno zlomené srdce Evangelína Ryšavá odmalička věděla, že s nesmrtelnými osudníky není radno uzavírat dohody. Přesto se jednoho dne na pokraji zoufalství obrátí s prosbou o pomoc na Samotného Srdcového prince, který chce na oplátku jen tři polibky. .. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Markéta nedávno oslavila třicítku, ale stále běduje nad zpackaným životem a s humorem jí vlastním z toho dost hlasitě viní všechny kromě sebe. Ona přece chyby nedělá. Možná je ale načase, aby začala méně bědovat a víc se věnovala lidem, kterým na ní ještě pořád záleží, i když mají třeba hrozný účes na hlavě. Přestane si svůj život konečně ničit utkvělými představami, kterých má plnou hlavu?

Sdílet

Nakladatel
Pointa
jazyk
čeština
Počet stran
240
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Číst vždy a všude registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Nejlepší kámošky zobou zrní je prvotina Mirky Joklové, která vyšla za pomocí sbírky přes Pointu. Originální název mě zaujal a docela mě zajímalo, o čem vypovídá (což jsem se dozvěděla, ale nebudu spoilerovat). Celý příběh byl vyprávěn v er formě. Text byl občas oživen přepisy SMS, které si hlavní hrdinka posílala s ostatními. Překvapily mě dvě pěkné ilustrace uvnitř knihy. Škoda, že jich nebylo více. U čtení si nemusíte kreslit vztahové mapy ani přemýšlet zda se nejedná o skrytý kontext nebo o vraha. Zkrátka taková ta oddychovka s humorným nádechem třeba na dovolenou. Markéta se ve svém životě plácala a nevěděla, co si počít. I když se často chovala jako puberťačka, měla jsem pro ni pochopení. Přišlo mi, že neměla čas dospět. Bohužel ostatní postavy se chovaly stejně nedospěle a s tím už jsem měla problém až jsem někdy nevěřícně kroutila hlavou.

    Přečíst více
  • Daniela Cyrmonová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Pěkná oddechová kniha, u které se zasmějete a vypnete. Příběh je napsaný tak, že nepůsobí přetažený za vlasy a je celkem čtivý. Ze začátku se kniha čte pěkně. Děj ubíhá docela rychle. Ale pak zhruba od 2/3 jsem měla problém se do knihy znova začíst. Ale po přelouskání několika stran, se děj opět rozběhl a poslední třetinu jsem přečetla jedním dechem a zajímalo mě, jak to dopadne. Já osobně jsem si hlavní hrdinku oblíbila. Celou knihu jsem jí fandila a tak mě potěšilo, jak kniha dopadla. Moje osobní hodnocení knihy je 9/10 ⭐️ A určitě ji doporučuji jako oddechovou knížku na dovolenou.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 269 Kč Nápověda