Nevinná léčka E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Harry je úspěšný chovatel závodních koní, tak trochu dobrodruh a zarytý svobodný mládenec, který rozhodně nemá v úmyslu nechat se chytit do léčky zvané manželství. Proto se rozhodne před dotěrnými dohazovačkami a vdovami z Londýna utéct! Lucinda je mladá vdova, jež po manželově smrti společně s nevlastní dcerou cestuje po Anglii a život… Přejít na celý popis

Nikki Erlick: Život na míru Jak dlouho tady ještě budu...? Dobře víme, že jsme smrtelní. Chtěli bychom ale vědět kdy „to“ přesně přijde? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Harry je úspěšný chovatel závodních koní, tak trochu dobrodruh a zarytý svobodný mládenec, který rozhodně nemá v úmyslu nechat se chytit do léčky zvané manželství. Proto se rozhodne před dotěrnými dohazovačkami a vdovami z Londýna utéct!

Lucinda je mladá vdova, jež po manželově smrti společně s nevlastní dcerou cestuje po Anglii a život svobodné dámy, která je do značné míry svou vlastní paní, se jí vcelku zamlouvá. Když jí však jednoho dne neznámý přitažlivý muž nečekaně pomůže z malé šlamastyky, její plány začnou postupně doznávat změn!

Harry cítí povinnost Lucindu chránit před úklady osamělých hazardních hráčů, přestože ona jeho nesčetné nabídky pomoci odmítá. Jenže netrvá dlouho a Harry se zamotá do vlastní pasti – nabídne Lucindě manželství!

Sdílet 0

Nakladatel
HarperCollins
jazyk
čeština
Počet stran
416
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 219 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora