O hvězdách víš hovno

Autor Petr Hanel

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Co se může podělat, když někoho oslovíte v MHDčku?  Marky, upřímný teenager s osobitým humorem, tohle udělá a nevědomky tak spustí odpočet. Val je zábavná a sebevědomá, ale za svým nablýskaným instagramem skrývá zranitelnou holku. Spolu zjišťují, že střední není jako v seriálech nebo knížkách — že hot týpci často… Přejít na celý popis

Meg Shaffer: Hra na přání Dojemný hřejivý příběh o dětství, rodině a lásce. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Co se může podělat, když někoho oslovíte v MHDčku? 

Marky, upřímný teenager s osobitým humorem, tohle udělá a nevědomky tak spustí odpočet. Val je zábavná a sebevědomá, ale za svým nablýskaným instagramem skrývá zranitelnou holku. Spolu zjišťují, že střední není jako v seriálech nebo knížkách — že hot týpci často nejsou fajn, hodní kluci umí být toxičtí, že velká gesta nemusí být romantická a sexuální zážitky kouzelné. 

Život konečně dává smysl. 

… až do chvíle, kdy najednou přestane. Pokud k sobě dokážou najít cestu, můžou odpočet včas zastavit. 

Ten večer se totiž blíží. A čas utíká. 

Drzý debut přináší svěží náhled na YA. Markyho vyprávění mixuje humor s vážnějšími tématy a život na střední popisuje bez růžových brýlí. Zajímá vás, o čem dospívající kluci skutečně přemýšlí? Začtěte se, ale možná zjistíte, že o hvězdách víte hovno. 

–––

Na #insta vidíš dokonalost, ale tahle knížka ukazuje realitu. A realita je někdy dost krutá. O hvězdách víš hovno je tím nejodvážnějším a nejzábavnějším mixem seriálů Euphoria a Sex Education, jaký jste za poslední roky četli. Připravte se na nekontrolovatelné výbuchy smíchu, na trapnost, kterou budete prožívat spolu s hlavním hrdinou, na zlomená srdce, toxické vztahy, osudové večírky i osudové rvačky a zkrátka na všechno, co k dospívání patří. 

Bez filtrů a bez zábran. 

Sdílet

kategorie
E-knihy » Beletrie » Young Adult
Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
416
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • MonikaO registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha je velmi čtivá a poutavá. Co mě ale nejvíc dostalo jsou písničky, které knihu celou dobu provázejí, což dává knížce přidanou hodnotu. U filmů jsou písničky první věc, které si všímám, a tohle mě fakt potěšilo!

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 289 Kč Nápověda