Operace Armagedon

Autor Ondřej Neff

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

195 Kč s DPH
Běžně 279 Kč Nápověda Jsme transparentní Nejnižší cena před akcí: 279 Kč

Nepřehlédněte! Tento produkt je zařazen do Akce Na dovolenou se čtečkou? Výběr e-knih k vodě i na hory se slevou až 50 %

POUZE PÁN MODRÉHO MEČE MŮŽE ODHALIT TAJEMSTVÍ OPERACE ARMAGEDON Stejně jako Země, i Mars má svoje dějiny. Bojovník Volných lovců Rad Haager pomáhá mladé vědkyni Miriam Batoryové pátrat po utajené vojenské operaci, která měla proběhnout před čtyřmi staletími. Místo, kam planetární fregata Erlang směřovala, teď ale střeží nelítostní bojovníci klanu… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

POUZE PÁN MODRÉHO MEČE MŮŽE ODHALIT TAJEMSTVÍ OPERACE ARMAGEDON

Stejně jako Země, i Mars má svoje dějiny. Bojovník Volných lovců Rad Haager pomáhá mladé vědkyni Miriam Batoryové pátrat po utajené vojenské operaci, která měla proběhnout před čtyřmi staletími. Místo, kam planetární fregata Erlang směřovala, teď ale střeží nelítostní bojovníci klanu Kamenných mužů.

Některá tajemství je nicméně lepší nechat spát. Rad Haager si nejednou připomene tuhle starou moudrost, když se navzdory varování vypraví po stopách dávných událostí, aby spolu s Miriam, taxikářkou Lindou Notonegoro a svým neobyčejným přítelem Terrem odhalili cíl mise Erlangu.

Operaci Armagedon se vracíme do světa kolonizovaného Marsu, na území obývané loveckými klany, žárlivě střežícími prastarý odkaz prvních průkopníků. Je už jiná doba, Mars je pevnou součástí Galaktického kruhu a zdálo by se tedy, že nic nemůže narušit jeho klid a blahobyt. Přitom chybí jen krůček k tomu, aby se řád zhroutil do chaosu.

___

Román Operace Armagedon volně navazuje na předchozí knihy Jádro pudla, Pán Modrého meče, Čarodějův učeň a Šídlo v pytli.

Sdílet 0

Nakladatel
Mystery Press
jazyk
čeština
Počet stran
296
datum vydání
1.01.2022
  • Jiří Klimeš Jiří Klimeš

    Styl, jakým Neff příběh vybudoval, je mi nesmírně sympatický, protože zpočátku se jeví banálně, možná až lehce vyprázdněný, ale postupně to graduje, až se dostaneme do závěrečné fáze odkrytí karet a dozvídáme se, že jde vlastně o záchranu celé planety. Na druhou stranu je to celé nekomplikované, otevřené širokému čtenářstvu, a rozhodně to nemůže uspokojit náročnější čtenáře, kteří touží po hlubokých filozofických rovinách.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Nejnižší prodejní cena 30 dní před začátkem akce: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora