Ostrov zasvěcení E-kniha

Ostrov zasvěcení E-kniha

Součástí série: Sedmý smysl 1. díl z 10

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Ostrov zasvěcení je první knihou devítidílné ságy nazvané Sedmý smysl. Autorka své knihy nejprve zveřejňovala na internetu. Obrovský zájem čtenářů ji přivedl k myšlence vydat příběhy v klasické knižní podobě. Napínavé, tajuplné čtení, prolínání reálného světa s fantasy. Příběhy Hanky, Sváti a Rafana připomínají Harryho Pottera a… Přejít na celý popis

Posloucháme před spaním | Audioknihy se slevou až 40 % pro děti malé i větší Čtení či poslouchání pohádek před spaním je jeden z nejhezčích rituálů, které nám pomůžou ke klidné noci plné hezkých snů. Proto jsme vybrali několik audioknížek pro děti malé i větší a zlevnili je až o 40 %. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Ostrov zasvěcení je první knihou devítidílné ságy nazvané Sedmý smysl. Autorka své knihy nejprve zveřejňovala na internetu. Obrovský zájem čtenářů ji přivedl k myšlence vydat příběhy v klasické knižní podobě.

Napínavé, tajuplné čtení, prolínání reálného světa s fantasy.

Příběhy Hanky, Sváti a Rafana připomínají Harryho Pottera a autorka nezapírá, že ji knihy o Harrym inspirovaly, nicméně vytvořila nový svět a nové hrdiny, kteří žijí svým vlastním životem. Konečně původní česká „Rowlingová“?!

Z ohlasů internetových čtenářů:

Knihy jsem zhltnul jedním dechem, dokonce se líbily i mé mamce, která už má 66 let. Říkala mi: „Ani jsem v sobotu neuklízela, protože jsem se nemohla odtrhnout od čtení.“

Nečetl jsem nic lepšího, mám všechny díly přečtené třikrát a nemůžu se dočkat dalšího. Jen tak dál.

Opravdu velmi pěkné čteni a doufám v další pokračování. Bude to někdy i v tištěné podobě?

Sdílet 0

Nakladatel
Albatros Media
jazyk
čeština
Počet stran
352
datum vydání
1.01.2014

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 18 hodnocení čtenářů

15× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Některé typické české výrazy se mi sice moc nelíbí ale kniha sama o sobě je dobrá. Chvilku v ní sice trvá než se začne dít něco napínavého, ale čtenář se nakonec dočká. Kniha má svá negativa, ale počet pozitivů je výrazně větší, takže jsem se rozhodla přečíst další díl a navíc mě zaujal název (pochopíte až si přečtete první díl)

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Někdo přirovnává knihu k Harrymu Potterovi - vůbec nechápu proč. Sice jde v knize o magii, ale vychází úplně z něčeho jiného, má jiné zákonitosti než HP a celkově podobnost končí tím, ža hlavní postay tvoří dva chlapci (Rafan a Sváťa) a dívka (Hanka). Začátek knihy mě zasáhl a hrdinům jsem velmi fandila. Děj se yvíjel nenásilně a svět mě velmi rychle vtáhnul. Vron je velmi milý a sympatický muž, bohužel s nelehkým osudem, minulostí i budoucností. Všechna města, Santarena, výuka i draci - to všechno bylo úžasně vymyšlené. Rozhodně doporučuji (a také nepřestat v půlce série, poslední díly jsou z mých nejoblíbenějších).

    Přečíst více
  • Anonym registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Další dost dobrý nápad. Kniha má sice trošku pomalejší rozjezd (mě to tak alespoň přijde) ale když se dostanete k pasáži s Hankou přes palubu (až si knihu přečtete pochopíte) je kniha i dost napínavá. Jestli si knihu nechcete koupit kvůli tomu že si myslíte že bude jako HP série, riskněte to protože kniha stojí za to

    Přečíst více
  • Kateřina Zelenková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Celá série je naprosto okouzlující. S hlavní hrdinkou Hankou prožijete spoustu dobrodružství. Moc se mi líbilo jak je knížka rozdělená do různých světů a národů. Národ jednorožců je prostě nej! Krása!

    Přečíst více
  • Natálie Šírková registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Knihu jsem četla asi tři roky zpátky a v té době to byl opravdu nedocenitelný fantasy zážitek. Bohužel, má láska k sérii postupem času trochu opadla, jak se díly navršovaly.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 179 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora