Plamen v temnotě E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Cesta plná nástrah. Oceán smutku. Svět v plamenech. Elias a Laia běží o život ve strhujícím pokračování úspěšného fantasy románu Jiskra v popelu. Po čtvrté zkoušce, při níž došlo k nečekaným událostem, se imperiální vojáci vydávají na lov dvou uprchlíků, kteří opustili Serru a vypravili se na nebezpečnou cestu do srdce Impéria. Laia se… Přejít na celý popis

One Piece Legendární a nejúspěšnější manga všech dob, kterou můžete znát i z Netflixu, vychází konečně v češtině! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Cesta plná nástrah. Oceán smutku. Svět v plamenech. Elias a Laia běží o život ve strhujícím pokračování úspěšného fantasy románu Jiskra v popelu.

Po čtvrté zkoušce, při níž došlo k nečekaným událostem, se imperiální vojáci vydávají na lov dvou uprchlíků, kteří opustili Serru a vypravili se na nebezpečnou cestu do srdce Impéria.

Laia se chystá proniknout do Kaufu, nejstřeženějšího a nejnebezpečnějšího imperiálního vězení, aby zachránila svého bratra, jehož schopnosti jsou klíčem k přežití Učenců. A Elias je pevně rozhodnut jí pomoci, přestože se tím vzdává poslední šance získat svobodu.

Temné síly, lidské i ty nadpřirozené, však pracují proti nim. Elias a Laia musejí na každém kroku své cesty bojovat, aby přelstili nepřátele: krvežíznivého císaře Marka, nemilosrdnou velitelku, sadistického dozorce, který vládne kaufskému vězení, a — což je nejbolestivější — také Helenu, Eliasovu dlouholetou přítelkyni, jež nyní zastává funkci císařova Krkavce.

Helena se musí podrobit Markově vůli a postavit se do čela mise, která jí láme srdce: jejím úkolem je najít zrádce Eliase a zabít ho.

Sabaa Tahirová v mládí trávila čas hltáním fantasy románů, plundrováním bratrovy sbírky komiksů a marnými pokusy o hru na kytaru. Vystudovala Kalifornskou univerzitu v Los Angeles a pracovala v deníku Washington Post. Román Jiskra v popelu (2015; česky Host 2016) se dostal na žebříček bestsellerů The New York Times a filmová práva zakoupila americká společnost Paramount. Plamen v temnotě (2016; česky Host 2017) je druhým dílem plánované tetralogie. 

Sdílet 0

série
Jiskra v popelu 2. díl z 4
Další ze série
1. Jiskra v popelu
2. Plamen v temnotě
3. Smrt před branami
4. Nebe po bouři
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
E-knihy » Beletrie » Young Adult
Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
472
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 27 hodnocení čtenářů

14× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Anonym registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Knížka se dobře četla, bohužel první díl byl pro mě moc lepší. Chvíli mi trvalo než jsem se dostala opět do děje. Jinak to není špatný díl a jsem zvědavá na další pokračování.

    Přečíst více
  • Denisa registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Nejlepší

    Přečíst více
  • Monika registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Druhý díl byl malinko slabší, ale i tak jsem si čtení užila.

    Přečíst více
  • Jana Hovězáková registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Tento druhý díl byl o trochu slabší než předchozí, ale i tak se mi kniha líbila a těším se, až si přečtu třetí díl.

    Přečíst více
  • Adriana Dosedělová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Když se nad tím ale zamyslím, tak tahle kniha mi připomněla Černé znamení.. není to zvláštní? Inspirovali se? Kdo od koho? :-D...Třeba ne, ale určité věci, když jsem četla, okamžitě mi to naskočilo.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora