Poslední rivalka Coco Chanel E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Světu módy vládne v roce 1938 Paříž, ale té vládnou dvě královny... Legendární rivalita Coco Chanel a Elsy Schiaparelli přinesla světu úchvatné módní kreace... a také výrazně ovlivnila mnoho životů. Mladá Američanka Lily Sutterová přijíždí v roce 1938 z Londýna do Paříže, aby přišla na jiné myšlenky po tragické smrti milovaného manžela. Její… Přejít na celý popis

Děkujeme všem čtenářům skvělou audioknihou ZDARMA Jako poděkování, že jste tu pro nás, jsme pro vás připravili Pět neděl v baloně od Julese Vernea v audioverzi ke stažení ZDARMA! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Světu módy vládne v roce 1938 Paříž, ale té vládnou dvě královny...

Legendární rivalita Coco Chanel a Elsy Schiaparelli přinesla světu úchvatné módní kreace... a také výrazně ovlivnila mnoho životů.

Mladá Američanka Lily Sutterová přijíždí v roce 1938 z Londýna do Paříže, aby přišla na jiné myšlenky po tragické smrti milovaného manžela. Její mladší bratr, který je v Paříži na stáži a právě prožívá velkou lásku s vyhlášenou pařížskou krasavicí, ji vezme do salonu Elsy Schiaparelli – návrhářky z bohaté italské židovské rodiny, která se pohybuje v levicových kruzích a otevřeně podporuje antifašisty.

Lily nadchne oslnivý svět elegantní módy i návrhářka sama. Brzy se seznamí i s její rivalkou Coco Chanel, která se na rozdíl od Elsy vypracovala z naprosté chudoby a neváhá využívat své kontakty s německým režimem pro vlastní prospěch. Lily se zapojuje do jejich světa a sleduje souboj dvou žen, pro něž je móda vším.
Zatímco v Paříži vznikají nádherné módní kolekce, všude kolem se schyluje k válce s Německem a válečné soukolí již brzy ovlivní i zářivý svět pařížské módy.

Příběh plný lásky, zápolení, loajality a vášně.

Sdílet 0

Nakladatel
Metafora
jazyk
čeština
Počet stran
368
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 339 Kč Nápověda