Poslední tajemství Marilyn Monroe E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

O životě ikonické filmové hvězdy Marilyn Monroe už toho bylo napsáno mnoho. Francouzskému dokumentaristovi Françoisi Pomèsovi se však po tříletém pátrání podařilo sestavit unikátní a mimořádně intimní portrét Marilyn s pomocí nejmodernějších technologií a díky nálezu jediného pramenu vlasů navíc Pomès vyřešil také poslední tajemství, které… Přejít na celý popis

František Kotleta: Černá luna František Kotleta se vrací do světa Tobiášova řádu, svérázných bojovníků proti démonům. Zařídí vám tak znovushledání s Filipem, éterickou Lilith i samotným Luciferem! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

O životě ikonické filmové hvězdy Marilyn Monroe už toho bylo napsáno mnoho. Francouzskému dokumentaristovi Françoisi Pomèsovi se však po tříletém pátrání podařilo sestavit unikátní a mimořádně intimní portrét Marilyn s pomocí nejmodernějších technologií a díky nálezu jediného pramenu vlasů navíc Pomès vyřešil také poslední tajemství, které obestíralo život tragicky zesnulé hvězdy: identitu jejího otce, kterého až do své smrti nepřestala hledat.

Kniha Poslední tajemství Marilyn Monroe přináší napínavé a takřka detektivní pátrání odhalující dosud neznámé detaily ze života ženy, která navždy změnila svět showbyznysu.

Sdílet

Nakladatel
Nakladatelství Bourdon
jazyk
čeština
Počet stran
256
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Eva Francová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    O Marilyn Monroe toho je již napsáno a řečeno opravdu hodně. Proč si tedy přečíst další knihu? Protože je jiná! Autor se rozhodl natočit dokument, a posléze ho převést do knižní podoby, ve kterém pátrá po tom, co zatím nikdo před ním neobjevil – kdo byl skutečným otcem Marilyn Monroe. Díky nejmodernějším technologiím a jediného pramenu vlasů odhalil jako první toto velké tajemství. Zajímavé a jedinečné! Tyto dvě slova mě napadala při čtení knihy. Hned na začátku jsem zjistila, že toho o MM vlastně moc nevím a tato kniha nepřináší znovu a znovu ty samé informace. Nejprve jsem si tak načetla něco o jejím životě a pak jsem se s autorem knihy pustila až do detektivního pátrání po jejím otci. Mám ráda, když se z knih dozvím něco nového. V této jsem dostala nejen informace ze života Marilyn, ale dozvěděla jsem se spoustu a tom, jak funguje DNA, jak se zjišťuje a co nám může prozradit. Nečekejte tak lehké čtení na jeden večer, občas se budete muset více soustředit na text, ale za to můžete očekávat spousty nových informací. Moc mě láká i dokument, o kterém autor píše a po přečtení knihy bych ho ráda viděla.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 269 Kč Nápověda