Bez zábran

Autor T. L. Swan

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Mým oblíbeným koníčkem je rozčilování Elliota Milese. Už jen pohled na šéfovu pohlednou tvář mě nutí k sarkastickému úšklebku. Bůhví, čím si vysloužil pověst Casanovy. Jak to, že po něm touží miliony žen i přes jeho děsnou povahu? Co sakra dělám špatně? Znechucená svým milostným životem se pod falešným jménem přihlásím do seznamovací aplikace a… Přejít na celý popis

Colleen Hooverová, Tarryn Fisher: Nikdy, nikdy Novinka od hvězdných Colleen Hooverové a Tarryn Fisherová nadchne nejen všechny jejich fanoušky, ale i milovníky romancí s mysteriózním nádechem. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Mým oblíbeným koníčkem je rozčilování Elliota Milese. Už jen pohled na šéfovu pohlednou tvář mě nutí k sarkastickému úšklebku. Bůhví, čím si vysloužil pověst Casanovy. Jak to, že po něm touží miliony žen i přes jeho děsnou povahu? Co sakra dělám špatně?

Znechucená svým milostným životem se pod falešným jménem přihlásím do seznamovací aplikace a začnu si psát s mužem jménem Edgar. Není sice můj typ a žije někde na druhém konci světa, ale navážeme spolu přátelství, protože máme podobný smysl pro humor a můžeme se navzájem svěřovat.

V poslední době se v práci dějí divné věci. Elliot je… pozorný. Jeho oči na mně pokaždé spočinou o něco déle, než by měly, a je za nimi žár, který jsem dřív necítila. A pak mi k mému neskonalému šoku řekne, že je pro něj moje zranitelnost přitažlivá. Jaká zranitelnost?

Zmocňuje se mě panika. Četl snad e-maily, které posílám Edgarovi?

Vychází v překladu Zdenky Liškové.

Sdílet 0

série
Milesův klub 3. díl z 5
Další ze série
1. Jednou za život
2. Na druhý pokus
3. Bez zábran
4. Jen mezi námi
5. A co bylo dál
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Erotické romány
Nakladatel
Metafora
jazyk
čeština
Počet stran
464
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 60 hodnocení čtenářů

54× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Alena Novotná registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Pokud chcete oddychovku, tak tato kniha je ta prava. Čte se snadno, děj hezky ubíhá. Vtipné hlášky dodávají knize šmrnc. 5⭐️ jako nejlepší knize ze serie.

    Přečíst více
  • Veronika Bačová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Potřebuju další díl ! Nedokázala jsem se od čtení odtrhnout. V každé kapitole se toho událo tolik, že člověk musí vědět, co bude v té další. A upřímně zjištění na konci (nebudu spoilovat) - zůstala jsem hledět s otevřenými ústy. Opravdu další pecka, která stojí za přečtení !

    Přečíst více
  • IVO registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Khinu, respektive celou sérii, jsem koupil manželce na základě doporučení. A můžu napsat, že jsem neudělal chybu. Pánové, pokud bude tuto sérii Vaše žena číst, buďte na blízku, fakt to stojí za to.

    Přečíst více
  • Nikol Kubišová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Tak to byl nejlepší díl série. Skvěle popsaná erotika, krásná romantika a dokonce jsem se i pobavila. Pěkné čtení na dovolenou, těším se na další díl

    Přečíst více
  • Martina Hájková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Knížka se četla velice dobře. Jedná se o třetí díl ze série. Nový díl mi přijde vždycky lepší než předchozí. Kniha je velmi čtivě napsaná.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 382 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora