Překročit hranici E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Myslela jsem si, že bude peklo trávit léto s Archiem Remingtonem – atraktivním rodinným známým. Ale začali jsme si rozumět. Všechno bylo v pohodě, dokud jsem se neopila a nevyklopila mu svou fantazii zahrnující jeho. A pak už jsme nevěděli, jak nepřekročit hranice. Když léto skončilo, vrátila jsem se na vysokou. Znáte rčení: Když si jsou dva… Přejít na celý popis

Emily Henry: Kde je mi dobře Dva bývalí. Jedna dohoda. Může tahle dovolená všechno změnit? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Myslela jsem si, že bude peklo trávit léto s Archiem Remingtonem – atraktivním rodinným známým. Ale začali jsme si rozumět. Všechno bylo v pohodě, dokud jsem se neopila a nevyklopila mu svou fantazii zahrnující jeho. A pak už jsme nevěděli, jak nepřekročit hranice. Když léto skončilo, vrátila jsem se na vysokou. Znáte rčení: Když si jsou dva lidé souzeni, najdou si k sobě cestu? Řekněme, že se vrátil do mého života způsobem, který bych nikdy nečekala. A tentokrát bylo mé srdce opravdu podrobeno zkoušce.

Sdílet

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
336
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Věra Reňáková registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Co se vše může stát během 12 let života. Někoho m ilovat celým svým srdcem a nepřipustit si toho druhého k tělu je fakt srdcervoucí. Jen jsem celou dobu čekala kdy to konečně oba pochopí a vrhnou se na svou vytouženou lásku po hlavě. Je jisté, že museli dospět k tomuto bodu, aby si uvědomili o co vlastně přišli. Příběh je plný dojemných emocí a i když to svým způsobem bylo dlouhé, konec stál za to.

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda