Přes její mrtvolu

Autor Susan Walter

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

289 Kč s DPH
Běžně 319 Kč Nápověda Jsme transparentní

Dědictví, které přichází s varováním. Život Ashley Brooksové se nevyvíjí zrovna podle plánu. Po letech pokusů prosadit se v Hollywoodu pořád čeká na svůj velký průlom. Když ji osud zavede do domu legendární castingové režisérky Louisy Lake Georgeové, myslí si Ashley, že se na ni konečně usmálo štěstí: nerudná stará režisérka totiž ví o… Přejít na celý popis

Martin Moravec: Adam Dolník: Svět elitního vyjednavače Adam Dolník, elitní vyjednavač a školitel FBI a Scotland Yardu, odhaluje tajemství své nebezpečné práce. Otázky mu kladl autor bestsellerových rozhovorů Martin Moravec. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Dědictví, které přichází s varováním.

Život Ashley Brooksové se nevyvíjí zrovna podle plánu. Po letech pokusů prosadit se v Hollywoodu pořád čeká na svůj velký průlom. Když ji osud zavede do domu legendární castingové režisérky Louisy Lake Georgeové, myslí si Ashley, že se na ni konečně usmálo štěstí: nerudná stará režisérka totiž ví o castingu na neobsazenou roli. Začínající herečka jí ale ani nestihne poděkovat, protože druhý den je Louisa mrtvá. A hned poté čeká Ashley ještě větší šok – její nová známá všechno odkázala jí.

Louisiny dospělé děti jsou ze situace ohromené a připravené za své peníze bojovat. Její synovec se naopak snaží hrát roli mírotvůrce, zatímco Ashley řeší, proč Louisa odkázala celé své jmění cizímu člověku – a jestli je správné si ho nechat. Brzy ovšem zjistí, že všichni včetně mrtvé ženy něco skrývají, a záhada se promění ve zběsilou snahu zjistit pravdu, než zemře někdo další.

Sdílet

Nakladatel
Vendeta
jazyk
čeština
Počet stran
344
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.7 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Kateřina Horylová registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček

    Tohle bylo skvělý! Má to stejný námět jako Hra o dědictví - cizí holka zdědí dost velké jmění a velký barák po ženě, kterou potkala předchozí den. Její rodina nic nechápe, chce své dědictví. Je tam hodně tajemství a zvratů, vyprávění z několika úhlů pohledů. Občas jsem měla co dělat, abych se orientovala ve všech postavách. Bylo to napínavé a zajímavé. Žádné zbytečné okecávání, hezky svižně. Líbilo se mi, jak to všechno skončilo.

    Přečíst více
  • Jana Hlinecká registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Knížka mě příjemně překvapila neotřelou zápletkou. Velkou akci nečekejte, jde spíše o odkrývání tajemství jednotlivých postav ve stylu Shari Lapeny nebo třeba Lucy Foley. A i když se děj zpočátku odvíjí vcelku předvídatelně, stejně jsem v závěru koukala s otevřenou pusou.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 289 Kč Nápověda