Satanovo sousto E-kniha

Satanovo sousto E-kniha

Součástí série: Malin Forsová 13. díl z 14

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Třináctý díl detektivní série s inspektorkou Malin Forsovou  Vzduch v Linköpingu voní jarem a Malin Forsová má před sebou nadějné vyhlídky. Přestože ji stále straší stíny minulosti, vypadá to, že konečně vplula do klidných vod. Když však náhodná kolemjdoucí v parku najde mrtvolu brutálně zavražděného mladého homosexuála,… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Třináctý díl detektivní série s inspektorkou Malin Forsovou 

Vzduch v Linköpingu voní jarem a Malin Forsová má před sebou nadějné vyhlídky. Přestože ji stále straší stíny minulosti, vypadá to, že konečně vplula do klidných vod. Když však náhodná kolemjdoucí v parku najde mrtvolu brutálně zavražděného mladého homosexuála, musí se Malin po hlavě vrhnout do komplikovaného vyšetřování. 

Mužovo tělo je zohavené a vyšetřovatelé na něm objeví děsivý detail: hluboká kousnutí zřejmě způsobená člověkem. Když se najde tělo dalšího zavražděného, také homosexuála, vše ukazuje na zločin z nenávisti — jenže Malin se nedaří objasnit motiv a místo toho se ponoří do minulosti první oběti. 

Navíc se po nějaké době znovu opila a její šéf Karim ji teď bedlivě sleduje. V rámci rehabilitačního procesu musí Malin absolvovat pravidelné testy na drogy a test jí vyjde pozitivně, ačkoli přísahá, že je čistá. Má snad na policejní stanici nepřítele, který její vzorek kontaminoval? 

–––

Satanově soustu se Kallentoft předvádí ve vrcholné formě. Jde o další vynikající knihu o Malin Forsové a jejích kolezích. Autor má osobitý vypravěčský styl: píše mírně strohým jazykem a výtečně dokáže vykreslit postavu policistky Malin Forsové, která neustále bojuje sama se sebou.
— Fröken Smillas känsla för böcker 

 

Podle očekávání jde o zhuštěný, napínavý příběh s přesahem k mnoha společenským otázkám. Kallentoft se ve svém žánru vskutku vyzná.
— Upsala Nya Tidning 

 

Jako vždy se Kallentoftův román čte velice dobře. Nabízí mnoho myšlenek a úvah, ale také napětí. Poněvadž autor potřebuje udržet při životě tak dlouhou sérii, hrají hlavní postavy velmi důležitou roli. A právě v této knize se toho v jejich životech přihodí poměrně hodně. […] Kallentoftovo Satanovo sousto stojí za přečtení, a to i v případě, že jste předchozí díly série nečetli.
— Mysterierna 

Sdílet 0

série
Malin Forsová 13. díl z 14
Další ze série
10. Vůně ďábla
11. Katův polibek
12. Křik k nebesům
13. Satanovo sousto
14. Vězni pohledů
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Světové detektivky
Témata
vyšetřování
Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
335
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 269 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora