Stále ve střehu E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Poštvali byste proti sobě celý svět, jen abyste si udrželi vzácnou kořist? Tim už si za svou krátkou kariéru korporátního testera MMORPG hry Svět bez hranic stihl vydobýt slušné renomé. Jeho videa o hraní za nepopulární rasu v totálně nudné lokaci mají čím dál víc zhlédnutí a mnohem víc reakcí na herních fórech, než by u postavy goblina na… Přejít na celý popis

Sběratelský balíček Darcy Coates za zvýhodněnou cenu! Balíček prvních tří knih ze série Strašidelné domy nyní za zvýhodněnou cenu 1199 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Poštvali byste proti sobě celý svět, jen abyste si udrželi vzácnou kořist?

Tim už si za svou krátkou kariéru korporátního testera MMORPG hry Svět bez hranic stihl vydobýt slušné renomé. Jeho videa o hraní za nepopulární rasu v totálně nudné lokaci mají čím dál víc zhlédnutí a mnohem víc reakcí na herních fórech, než by u postavy goblina na nízkém levelu kdo čekal.

Jenže s Timovým posledním videem se strhla vlna kritiky. Některým hráčům totiž leží v žaludku, že se takhle nový hráč snadno dostal k vzácnému mountovi, a korporace se v obavě ze ztráty příjmů rozhodne nabídnout šanci na získání Timovy wyverny každému, kdo ve stanovené lhůtě zvládne jeho postavu zabít. Nic takového si ovšem Tim nehodlá nechat líbit, a tak začíná divoký útěk plný skrývání, úskoků a zoufalého vymýšlení strategií proti mnohem silnějším hráčům. Má totiž jen dvě možnosti: buď dokáže využít vlastní vynalézavost a málo známé herní mechaniky naplno, nebo přijde o svůj klíč k hromadě peněz, které jeho sestra potřebuje na operaci.

I v druhém díle Temného bylinkáře obhajuje Michael Atamanov svou pozici mezi elitou autorů LitRPG. Bohaté herní prostředí, sympatické postavy a futuristické zasazení světa jen dokreslují příběh plný zvratů a toho nejlepšího, co může virtuální realita nabídnout. Každý rád fandí slabšímu a goblin Amra rozhodně má na to, aby si podal mnohem mocnější protivníky, než je on sám!

Sdílet 0

série
Temný bylinkář 2. díl z 4
Další ze série
1. Herní tester
2. Stále ve střehu
3. Past na panovníka
4. Hledání těla
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Sci-fi
Témata
LitRPG
Nakladatel
Fantom Print
jazyk
čeština
Počet stran
336
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Jan Piruch registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Ještě lepší díl než ten první. Další , a pro mě úspěšné, pokračování příběhu goblina Amry

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 189 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora