Tažení v Rusku 1941 - 1945 E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Jedinečné svědectví příslušníka dobrovolnické belgické divize SS Wallonie o bojích na východní frontě.Autor, jeden z nejmaldších meziválečných politiků, bojoval v letech 1941-1945 v Sovětském svazu, nejprve jako prostý vojín - válku ukončil v hodnosti plukovníka. Jeho líčení oddysey belgických dobrovolníků je otřesné, nicméně čte se jedním dechem.

Drobek čte dětem. 60 skvělých dětských knih od 49 Kč Dráček Drobek na svých křídlech přináší čtení pro děti maličké i trošičku větší. A tentokrát ho rozdává za ceny od 49 Kč na našem e-shopu i v knihkupectvích. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jedinečné svědectví příslušníka dobrovolnické belgické divize SS Wallonie o bojích na východní frontě.
Autor, jeden z nejmaldších meziválečných politiků, bojoval v letech 1941-1945 v Sovětském svazu, nejprve jako prostý vojín - válku ukončil v hodnosti plukovníka. Jeho líčení oddysey belgických dobrovolníků je otřesné, nicméně čte se jedním dechem.

Sdílet 0

Nakladatel
Elka Press
jazyk
čeština
Počet stran
352
datum vydání
1.01.1996

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Michal registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Neskutečně dobře popsaná východní fronta jedním z velikánů a hrdinů Třetí říše. Když historii píší vítězové jsem rád že se dochovaly knihy jako tato. Báječně popsané hrdinství a odvaha dobrovolníků. Jedna z nej knih.

    Přečíst více
  • Roman Dejmek registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Tak tohle jsem dočetl s největším sebezapřením... Belgický kolaborant, zahleděný do sebe, který ještě dlouho po válce zbožňoval Hitlera. Strašně pateticky napsáno, stále se opakující fráze o krásných, čistých chlapcích se silou tesařů (to je autorův popis vojáků SS...), kteří bojují s naprostými barbary o krásnou budoucnost Evropy... Nikde ani slovo o tom, jak jejich slavná 28. dobrovolnická divize tankových granátníků SS „Wallonien“ chovala na východní frontě. Četl jsem mnoho vzpomínek účastníků války z obou stran, ale něco takhle tendenčního a tupě fanatického ještě ne. Ne nadarmo se říká, že poturčenec je hoší než Turek...

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda