Tvá vina E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

249 Kč s DPH
Běžně 279 Kč Nápověda Jsme transparentní

OBVINĚNÍ DLOUHOLETÉ KAMARÁDKY OBRÁTILO ŽIVOT VZHŮRU NOHAMA. KOMU VĚŘIT – MANŽELOVI NEBO PŘÍTELKYNI? |  Mělo to být skvělé setkání po letech: shledala se šestice přátel z univerzity, která se nevídala celá dvě desetiletí. Hostitelka Ali konečně dosáhla všeho, o čem v životě snila, má práci, na niž může být hrdá, a se svým přítelem ze studií –… Přejít na celý popis

Stephen King: Holly Holly Gibneyová, jedna z nejpodmanivějších a nejvynalézavějších postav Stephena Kinga, se vrací v napínavém románu, aby vyřešila hrůznou pravdu o několikanásobném zmizení v městečku na Středozápadě... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

OBVINĚNÍ DLOUHOLETÉ KAMARÁDKY OBRÁTILO ŽIVOT VZHŮRU NOHAMA. KOMU VĚŘIT – MANŽELOVI NEBO PŘÍTELKYNI? | 

Mělo to být skvělé setkání po letech: shledala se šestice přátel z univerzity, která se nevídala celá dvě desetiletí. Hostitelka Ali konečně dosáhla všeho, o čem v životě snila, má práci, na niž může být hrdá, a se svým přítelem ze studií – nyní manželem – založila úžasnou rodinu.
 
Té noci však její kamarádka vznesla strašlivé obvinění, které navždy změní životy všech zúčastněných. Otřesená, krvácející Karen vklopýtala ze zahrady do kuchyně a vypověděla, že ji sexuálně napadl Aliin manžel Mike. Ali se musí v jediném okamžiku rozhodnout: komu má věřit? Svému manželovi, zděšenému takovým obviněním, nebo své nejlepší přítelkyni?
 
Mike i Karen podávají zcela odlišný výklad událostí, k nimž došlo. Ali ví, že jeden z nich lže – jenže který? A proč? Aliin život se rázem obrací vzhůru nohama. Má-li se dobrat pravdy, musí znovu prozkoumat dávnou dobu univerzitních studií. Tehdy odhaluje, že „zlaté časy“ měly i své temné chvíle a vzpomínky na ně odpočívaly celá léta kdesi hluboko pod vědomou vrstvou paměti. A ten, koho by mohly ohrozit, se uchýlí i k vraždě, aby nikdy nevyšly najevo.

Sdílet 0

Nakladatel
Vendeta
jazyk
čeština
Počet stran
304
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 36 hodnocení čtenářů

20× 5 hvězdiček 12× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • Zuzana Zábranová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Setkání spolužáků po letech. Šest spolužáků, dva páry úspěšných manželů Ali a Mike a Jodi a Cal, nedostudovaná Karen, věčný tulák Bill. A Karen je znásilněná. Velmi povedený thriller, který se dotýká závažných témat a zároveň postupně odkrývá minulost i současnou realitu. Ačkoliv jsem tušila, kde je pravda, četla se mi kniha velmi dobře a rozhodně doporučuju.

    Přečíst více
  • Linda Trejbalová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Za mne pecka, neustálé zvraty v pátrání, konec nečekaný. Přečteno jedním dechem.

    Přečíst více
  • Stela registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Ali Morisová, předsedkyně správní rady Bidhopsdeanského azylového domu pro ženy, feministka, příkladná matka, vzorná manželka ...Dívka z dělnické rodiny, dcera tyranského otce a submisivní matky, kterou sňatek vynesl do vyšších společenských vrstev. Autorka mistrně vystihla, jak rychle a razantně se změní pohled na situaci a náhled na věc, pokud se tragické záležitosti začnou dotýkat přímo členů naší rodiny. Skvělý psychologicky thriller.

    Přečíst více
  • Lucie registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Hodně napínavá kniha plných zvratů, příběh není zdlouhavý a dobře se čte. Konec mě navíc překvapil.

    Přečíst více
  • Marcela registrovaný uživatel 3 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Zbytečně natahovaný příběh ale závěr aspoň překvapil.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda