Vdovy E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

359 Kč s DPH
Běžně 399 Kč Nápověda Jsme transparentní

V Gärdetu je nalezen zavražděný policista. Jen kousek od místa činu je potom objevena další oběť, mladá žena neznámé identity. Dvojnásobná vražda zavede policejní inspektorku Vanessu Frankovou do složitého vyšetřování, které se ukáže být osobnější, než si kdy dokázala představit. Když stopy postupně začnou směřovat k ISIS, nabývá případ na ještě… Přejít na celý popis

Lynn Painter: Lepší než ve filmu Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V Gärdetu je nalezen zavražděný policista. Jen kousek od místa činu je potom objevena další oběť, mladá žena neznámé identity. Dvojnásobná vražda zavede policejní inspektorku Vanessu Frankovou do složitého vyšetřování, které se ukáže být osobnější, než si kdy dokázala představit. Když stopy postupně začnou směřovat k ISIS, nabývá případ na ještě větší hrůznosti.

Strach společnosti z teroristických zločinů roste zároveň s tím, jak se teroristické sítě zlepšují v tajném fungování. A když se schopnost smutku sbližovat lidi promění v účinnou snahu o pomstu, následky mohou být zničující.

Engmanova série o Vanesse Frankové se odehrává v současném Stockholmu a zobrazuje zcela jiné Švédsko – Švédsko s organizovaným zločinem, terorismem a extremismem, které má ke klidné zemi hodně daleko. Je to ta strana Švédska, která se v posledních několika letech objevuje také ve světových zprávách.

Sdílet 0

série
Vanessa Franková 3. díl z 3
Další ze série
1. Ohňová země
2. Krysí Král
3. Vdovy
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Severské detektivky
Témata
vyšetřování Stockholm
Nakladatel
Vendeta
jazyk
čeština
Počet stran
472
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Rosvita Hanušová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Velmi zajímavá kniha - sice psáno jako detektivní příběh - ale věřim, že se tento příběh ve Švédsku mohl odehrát i ve skutečnosti. S ohledem na množství migrantů, kteří žijí ve Švédsku je to reálné. Doporučuji přečíst.

    E-kniha, Vendeta, 2023,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora