Vodník E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Emina kamarádka zmizí bez jediného slova. O dva dny později se v nedaleké vesničce objeví tělo. Probralo se v údolí protkaném říčkou Litavkou, jejími slepými rameny a starodávnými mlýny k životu něco děsivého? Nebo zaúřadovala obyčejná lidská zloba? Celý případ smrdí bahnem a pořádným průšvihem i kvůli Emě, která se vyšetřovatelům neustále motá… Přejít na celý popis

Markéta Lukášková: Odvaha Je odvaha říct ano, nebo je odvaha říct ne? A jak by se osud mladé Židovky Ady vyvíjel dál, kdyby se rozhodla pro jedno či pro druhé? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Emina kamarádka zmizí bez jediného slova. O dva dny později se v nedaleké vesničce objeví tělo. Probralo se v údolí protkaném říčkou Litavkou, jejími slepými rameny a starodávnými mlýny k životu něco děsivého? Nebo zaúřadovala obyčejná lidská zloba? Celý případ smrdí bahnem a pořádným průšvihem i kvůli Emě, která se vyšetřovatelům neustále motá pod nohy. Dojde k odhalení pachatele dřív, než vodník zaklapne pokličku na hrníčku s novou dušičkou?

Sdílet 0

Nakladatel
MOTTO
jazyk
čeština
Počet stran
304
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 16 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Miroslava Kolářová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Na břehu jezera vodník sedí na pařezu, kouří svoji dýmku a jeho oči sledují vše, co se kolem točí...... Tento ponury příběh obestřeny mnoha tajemstvími skrývá ve svém nitru zlobu, žárlivost, zradu, ale také lásku. Lásku, jež se časem vytratila... Co ukrývá za tajemství hladina rybníka? Tak toto tajemství Vám postupně odkryje až Ema, mlada dívka, jenž pátrá po své dlouholeté kamarádce Nade. Ta se přestala všem ozývat, na zprávy nereaguje a nikdo ji neviděl. Ema se nevzdává a proto se neustále plete do cesty své bývalé lásce a zároveň policistovi... Ani její manžel nemá zdání, kde svou ženu hledat... A nebo je vše úplně jinak než to na první pohled vypadá??? Navíc je nalezeno tělo mrtvé ženy, která byla obyvatelkou tamní vesničky a maminkou malé dcerky Lenky. A její smrt je pro všechny záhadou... Proč by ale někdo chtěl smrt, tak milé osoby a maminky v jednom??? Podaří se odhalit opravdového viníka nebo zde uraduje vodník, který si ukrývá své dušičky pod pokličkou?? Řeknu vám, to byl Teda závěr, klobouk dolů před paní autorkou... Moc děkuji za možnost si knihu přečíst ve štafete, kterou vyslala do světa Lucie Svobodová .

    Přečíst více
  • Jana Šamšová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    "Dvůr vodníkův prostranný, bohatství v něm dosti; však bezděky jej se v něm zastavují hosti. A kdo jednou křišťálovou bránu jeho vkročí, sotva ho kdy uhlédají jeho milých oči. K. J. Erben V BRDSKÉM ÚDOLÍ BUBLÁ NĚCO TEMNĚJŠÍHO NEŽ KALNÉ VODY RYBNÍKŮ Za mě skvělá detektivka s nádechem tajemna zasazena do léta v české vesnici. Autorka umí čtenáře vtáhnout do děje a proto nebyl problém ani s více postavami v tomto příběhu. Jsem už od dětství milovník sbírky básní Kytice, takže za mě velký plus. Konec mi nějak zvlášť nevadil, mělo to něco do sebe.

    Přečíst více
  • Markéta Piskacova registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Přečteno během jednoho dne, četla jsem asi do dvou do rána a ráno jsem byla s dětmi jako prastena ale nemohla jsem se odtrhnout. Do příběhu jsem se úplně vzila a přišlo mi, jako bych v té vesnici přímo žila.

    Přečíst více
  • Andrea Vrba registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Naprosto skvělá poctivá česká detektivka, jejíž autorka píše úžasným stylem. Poutavé, čtivé, napínavé s nádechem folklorní mystiky. Vřele doporučuji!

    Přečíst více
  • Eva Vdolečková registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Česká detektivka. Pěkný příběh, se zápletkami. Kniha se pěkně četla, vtáhne vás do děje, čtivá.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora