Vraždy v lázních

Autor J. R. Ellis

E-kniha

Vraždy v lázních E-kniha

Autor J. R. Ellis

Součástí série: Vraždy v Yorkshiru 4. díl z 4

E-kniha

  • Ihned ke stažení

SPISOVATEL, KTERÝ SI NAPSAL VLASTNÍ SMRT… V severoanglickém Harrogate se každý rok koná oblíbený festival detektivní literatury. Tentokrát však jeho průběh naruší incident jako vystřižený z románů Agathy Christie – v městských lázních je nalezeno tělo slavného autora Damiana Penrose. Vrah spisovatele chladnokrevně uškrtil a beze stopy zmizel.… Přejít na celý popis

Ilsa Madden-Mills: To si zkus Delaney si jednou pro vždy zakázala randit se sportovci po tom, co jí ten poslední zlomil srdce. Ale Maverick chce víc než jednu noc a odmítá vzdát boj o získání jejího srdce. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

SPISOVATEL, KTERÝ SI NAPSAL VLASTNÍ SMRT…

V severoanglickém Harrogate se každý rok koná oblíbený festival detektivní literatury. Tentokrát však jeho průběh naruší incident jako vystřižený z románů Agathy Christie – v městských lázních je nalezeno tělo slavného autora Damiana Penrose. Vrah spisovatele chladnokrevně uškrtil a beze stopy zmizel.

Jediný, kdo může záhadu objasnit, je vrchní inspektor Jim Oldroyd. Ten za pomoci svého týmu rychle zjišťuje, že Penrose byl možná populární u čtenářů, ale mezi kolegy spisovateli si nadělal řadu nepřátel kvůli sporům o honoráře, nařčení z plagiátorství a aférkám s jejich manželkami. Byl ovšem některý z jeho zahořklých rivalů schopen ho zabít?

Jakmile dojde k druhé vraždě, je Oldroydovi jasné, že stojí proti chladnokrevnému zločinci, který si vyřizuje staré účty. Dokáže ho vypátrat dřív, než zemře někdo další?

___

Klasická anglická detektivka ve stylu knih moderních mistrů žánru, jako jsou Ann Granger, Caroline Graham a Louise Penny.

Sdílet

série
Vraždy v Yorkshiru 4. díl z 4
Další ze série
1. Smrt v temnotách
2. Klíč k vraždě
3. Případ mrtvého lorda
4. Vraždy v lázních
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Světové detektivky
Nakladatel
Mystery Press
jazyk
čeština
Počet stran
320
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 319 Kč Nápověda