Zapomenutá tajemství hovorů s Bohem

Autor Gregg Braden

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Gregg Braden po více než dvacet let pátral po důkazech zapomenutého způsobu modlitby, o němž pevně věřil, že existuje. Kvůli překladatelským nepřesnostem, chybám a úpravám starověkých textů, které dnes známe pod jménem Bible, tohle tajemství do dnešní západní civilizace vůbec nedospělo. Na svých cestách však objevil, že v zapadlých… Přejít na celý popis

Moře bestsellerů od 99 Kč | Legendární akce na brožky od HOSTu Legendární čtenářská akce je tady! Vybrané BROŽKY od nakladatelství HOST můžete nyní zakoupit za zvýhodněnou cenu od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Gregg Braden po více než dvacet let pátral po důkazech zapomenutého způsobu modlitby, o němž pevně věřil, že existuje. Kvůli překladatelským nepřesnostem, chybám a úpravám starověkých textů, které dnes známe pod jménem Bible, tohle tajemství do dnešní západní civilizace vůbec nedospělo.

Na svých cestách však objevil, že v zapadlých klášterech středního Tibetu se starodávný – a hlavně účinný – způsob stále praktikuje, stejně jako se během posvátných obřadů dodnes užívá v odlehlých pustinách amerického Jihozápadu.

Vůbec poprvé v novodobých dějinách tak máme příležitost se seznámit s prastarým uměním, jímž lze měnit svět.
 
Není třeba kvůli tomu začít chodit do kostela ani se učit slova modliteb. Řeč, které Vesmír rozumí, totiž vůbec není tvořena slovy. Mluvíme k němu pocity. A odpovědí jsou nám splněná přání, radost a hluboký vnitřní mír.

Sdílet 0

Nakladatel
Metafora
jazyk
čeština
Počet stran
168
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • karmen registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Opravdu přečteno jedním dechem, velmi jednoduchý návod, jak se v dnešní době vypořádat s potlačenými pocity a zklidnit mysl a jak ji potom jednoduše zaměřit na to, co opravdu chceme. Velmi funkční a efektivní způsob - ověřeno vlastní zkušeností :))))

    Přečíst více
  • p. registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Velmi příjemná kniha. Opět potvrzuje, že hodně věcí "víme", ale přitom jsme je zapomněli či je nevidíme. Doporučuji.

    Přečíst více
Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 149 Kč Nápověda