Země zmaru

Autor Daniel Gris

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

KONEC SVĚTA BYL TEPRVE ZAČÁTEK… Když Keisuke Endo v nečekaném výbuchu násilí v jednom nejvyšších tokijských mrakodrapů brutálně zavraždí šestnáct svých obchodních partnerů, o viru ještě nikdo neví. Za pacienta nula ho média označí až s odstupem. A to už je pro všechny pozdě. Pandemie CCR se v krátké době rozšíří po celé planetě – a uvrhne ji… Přejít na celý popis

Vesmírníček: Letíme dál aneb už zase usínáme s vědou Nejkrásnější dětská kniha se vrací! Objevujte tajemství vesmíru a mimozemského života s úžasnými ilustracemi, z nichž některé svítí ve tmě! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

KONEC SVĚTA BYL TEPRVE ZAČÁTEK…

Když Keisuke Endo v nečekaném výbuchu násilí v jednom nejvyšších tokijských mrakodrapů brutálně zavraždí šestnáct svých obchodních partnerů, o viru ještě nikdo neví. Za pacienta nula ho média označí až s odstupem. A to už je pro všechny pozdě.

Pandemie CCR se v krátké době rozšíří po celé planetě – a uvrhne ji do chaosu. Jak se můžete bránit něčemu, co ve vašem mozku spouští nepředvídatelné reakce, klidně i proti vašim nejbližším? V Česku se z prezidenta přezdívaného Generál stává diktátor, který se snaží udržet zbytky státu ve funkčním stavu. I za cenu dalších životů.

 

Nezjištěný počet lidí se tak ocitá v děsivém vězení, aniž by tušili proč a jestli se ještě někdy dostanou na svobodu. Mezi nimi je i zdánlivě obyčejný mladík, který rychle pochopí, že za mřížemi platí pouze právo silnějšího. Jestli chce v novém světě přežít, musí zapomenout na vše, čeho se dosud úpěnlivě držel. Včetně toho, co dělá člověka člověkem.

___

Brutální postapo, které dá vzpomenout na to nejlepší z McCarthyho Cesty a Mathesonova Já, legenda.

Sdílet

Nakladatel
Mystery Press
jazyk
čeština
Počet stran
272
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 299 Kč Nápověda