Zmámeni E-kniha
Zmámeni - Emily McIntire BESTSELLER NOVINKA

E-kniha

  • Ihned ke stažení

289 Kč s DPH
Běžně 319 Kč Nápověda Jsme transparentní

Zlá čarodějnice ze Západu jako princezna drogového podsvětí, Plecháč jako tajný agent a Dorotka jako proradná zmije – vítejte ve světě, ve kterém se hranice mezi dobrem a zlem stírá, kde naši hrdinové nejsou takoví, jací se zdají, a kde se naši oblíbení zloduši dočkají šťastného konce. Nechte se zmámit temným románem inspirovaným Čarodějem ze… Přejít na celý popis

František Kotleta: Černá luna František Kotleta se vrací do světa Tobiášova řádu, svérázných bojovníků proti démonům. Zařídí vám tak znovushledání s Filipem, éterickou Lilith i samotným Luciferem! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Zlá čarodějnice ze Západu jako princezna drogového podsvětí, Plecháč jako tajný agent a Dorotka jako proradná zmije – vítejte ve světě, ve kterém se hranice mezi dobrem a zlem stírá, kde naši hrdinové nejsou takoví, jací se zdají, a kde se naši oblíbení zloduši dočkají šťastného konce. Nechte se zmámit temným románem inspirovaným Čarodějem ze země Oz.

Evelina Westerlyová se vždy řadila k padouchům. Pro svého otce, hlavu jejich rodinného drogového impéria, by udělala všechno. Má plné ruce práce se zahradničením, plánováním pomsty své mrtvé sestry a odstraňováním všech, kteří jí stojí v cestě, a tak nemá čas na nic jiného. A už vůbec ne na vztahy. Při jedné pochůzce narazí v nočním klubu na záhadného krasavce, se kterým prožije vzplanutí vášně, a jakmile ukojí svou tělesnou touhu, nepočítá, že ho ještě někdy spatří. To však ještě netuší, že se s ním brzy setká znovu… a že se jí představí pod úplně jiným jménem.

Nicholas Woodsworth však bedlivě střeží mnohem nebezpečnější tajemství než jen své skutečné jméno. Pracuje jako agent v utajení, a jakmile zjistí, že nejmladší dcera Westerlyova klanu je tatáž žena, o které sní od té vášnivé noci a kterou má zneškodnit, touha se smísí se znechucením. Čím víc se ale poznávají, tím víc zjišťují, nakolik si jsou podobní, a Nicholas se octne před volbou – je ochotný dát kvůli této ženě všanc vlastní kariéru i život?

Sdílet

série
Never After 3. díl z 6
Další ze série
2. Zjizveni
3. Zmámeni
4. Twisted
5. Crossed
6. Hexed
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Erotické romány
Témata
dark romance
Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
312
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 28 hodnocení čtenářů

16× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • Emmis registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Tuto knížku jsem četla v angličtině a když jsem zjistila ze vychází česky, byla jsem totálně nadšená!! Nic nedokáže vyjádřit moji lásku k téhle autorce a jejím knížkám. Emily zase nezklamala. Velice se mi líbí koncept good boy x bad girl a také 'převyprávění' čaroděje ze země Oz. Miluju tuhle knížku a doufam ze vy budete taky!!!

    Přečíst více
  • Julie Vrablikova registrovaný uživatel 1 z 5 hvězdiček

    60% DNF’d to je snad nejhorší knížka co jsem četla in a while, tuhle sérii už pokračovat nebudu

    Přečíst více
  • Emmis registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Tahle knížka byla úžasná!!! Emily mám strašně ráda a tahle knížka mě nezklamala. Bavilo mě že autorka udělala úplný opak než většina autorů a z dívky udělala tu špatnou a z kluka toho dobrého. Emily píše skvěle a opravdu mě tahle kniha bavila. Opět drogové prostředí ale to vůbec ničemu nevadilo! Jediné mínus co k této knize mám, je že není přeložena do češtiny. Byla to moje první kniha v angličtině a i když jsem většinu chápala tak jsem si to nedokázala užít tak jak Knihy v češtině. Jinak knihu opravdu doporučuji a pokud nemáte problém s dark romance, drogovým prostředím a angličtinou, určitě do toho jděte!!

    Přečíst více
  • Kávislačka registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Hodnoceno z aplikace

    Autorka opět nezklamala a já jsem nadšená! Líbili se mi prohozené role ala “bad girl x good boy”, nechyběli ani spicy scénky a příběh byl super. Miluju tuhle sérii a nemůžu se dočkat dalšího dílu :)

    Přečíst více
  • Marie Kvítek registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Byla to hezká knížka. Lepší jak 2. díl, ale prvnímu za mě osobně sahá tak po kolena. Každpádně je kniha čtivá, napínavá a doporučila bych ji ke čtení. Ráda se k ní zas jednou vrátím ve své knihovně.

    Přečíst více
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 289 Kč Nápověda